Căutați un produs bun de păr pe bază de cheratină? Descoperiți cele mai bune 7 măști bogate în cheratină!

Căutați o mască de păr cu cheratină, prin urmare, probabil că sunteți nemulțumite de părul dumneavoastră. O mască bună vă va ajuta, cu siguranță, să controlați părul rebel. Înainte de a renunța la orice speranță de salvare a podoabei capilare, încercați o mască de cea mai bună calitate pe bază de cheratină. Nu vă sunați coafeza pentru a vă tunde părul super uscat. În prezent, cele mai bune măști de păr vă oferă, într-adevăr, efecte precum tratamentele de salon. Reparați-vă părul acasă folosind una dintre măștile cu cheratină de top!

Ce este cheratina?

Cheratina poate fi descrisă ca o proteină excepțională care poate reconstrui părul deteriorat. De aceea, este considerată un agent de reconstrucție a părului și este un ingredient foarte apreciat în produsele de îngrijire a părului. Știați că părul este alcătuit în principal din cheratină? Dacă părul devine slăbit, nivelul de cheratină trebuie echilibrat.

Efectul cheratinei asupra părului

Cheratina de calitate superioară acționează atât în interiorul părului, cât și la nivelul stratului extern. Repară deteriorarea umplând fisurile stratului de cuticule.

Cheratina netezește părul, intensifică strălucirea, sigilează cuticulele, protejează împotriva deteriorării și previne deshidratarea. Efectul nu constă doar în sănătatea și rezistența părului la deteriorare, ci și o podoabă capilară strălucitoare și superbă.

Cum știți dacă țineți în mână o mască de păr cu cheratină eficientă?

Probabil că știți până acum: când vine vorba despre repararea părului deteriorat, nu există o metodă mai eficientă decât aplicarea unei măști. Un produs bun pe bază de cheratină este baza îngrijirii părului. Ideal, acesta ar trebui să conțină o cantitate semnificativă de cheratină și să nu fie plin de diferite substanțe, ceea ce ar însemna o concentrație mai scăzută a acestei proteine necesare. În plus, tratamentul eficient necesită o aplicare corespunzătoare: masca ”cu acțiune miraculoasă” de două minute nu este suficientă. Un produs necesită cel puțin 15 minute pentru a hrăni părul în profunzime. Vă prezentăm cele mai bune măști de păr pe bază de cheratină!

Prezentarea celor mai bune 7 măști de păr cu cheratină

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Cantitate: 300 ml

website-ul produsului: nanoil.ro

Efecte: REPARARE, REVITALIZARE, CONSOLIDARE, EFECT INTENSIV DE ÎNFRUMUSEȚARE

Masca cu cheratină Nanoil este un produs extraordinar care redă aspectul superb al părului deteriorat. Acționează de la prima aplicare, redând părului ceea ce a pierdut: strălucire, netezime, rezistență. Păr impecabil în 20 de minute? Această mască îmbunătățește rutina de stilizare a părului. Cu toate acestea, efectul de înfrumusețare nu este singurul său beneficiu. Produsul repară micro-deteriorarea și reconstruiește părul, oferindu-i aminoacizi. Nanoil Keratin Hair Mask oferă un efect minunat de hrănire și lasă părul superb. 

Componente principale: Cantitatea adecvată de cheratină este secretul părului sănătos. Nanoil conține cheratină lichidă care pătrunde rapid și ușor în cele mai adânci straturi ale părului, menținând părul într-o condiție perfectă, consolidând și reparând deteriorarea. Pantenolul este un ingredient ideal în combinație cu cheratina deoarece îi intensifică acțiunea, stimulează repararea, crește nivelul de hidratare, adăugând elasticitate și o strălucire incredibilă.

Recenzii: Mulți recenzori susțin că Nanoil Keratin Hair Mask este singurul tratament cu cheratină remarcabil de efectuat acasă. Oferă părului imediat un aspect mai frumos, ceea ce este exact ce ne dorim, mai ales când părul are un aspect inestetic. Aplicarea regulată permite măștii să consolideze părul, reparând deteriorarea din interior și prevenind orice deteriorarea viitoare. Părul este mai puternic datorită cheratinei de calitate superioară, oferindu-vă un aspect ca în urma un tratament efectuat în cadrul unui salon.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Cantitate: 200 ml

Efecte: REPARARE, CONSOLIDARE

Masca de păr cremoasă conține cheratină derivată din plante și acționează destul de bine, însă cantitatea mică a produsului, cu siguranță, costă prea mult… Phytokeratine Mask are o consistență densă și este, astfel, ideală pentru părul uscat și deteriorat. Hidratează sau lubrifiază ușor părul foarte deshidratat. Ingredientele hrănesc straturile părului în profunzime, îmbunătățindu-i condiția. Masca facilitează stilizarea și perierea părului.

Componente principale: Masca are la bază cheratină vegetală care include o mulțime de aminoacizi, imitând astfel cheratina naturală din alcătuirea părului. Aceștia hrănesc părul și au abilitatea de a umple fisurile. Masca, de asemenea, conține unt sapote hrănitor și ulei de baobab, care lasă un strat uleios de protecție, prevenind eficient pierderea de apă și deshidratarea părului. Cantitatea mare de aminoacizi face părul foarte uscat mai rezistent la deteriorare.

Recenzii: Masca acționează minunat mai ales la nivelul părului foarte deteriorat. Din păcate, costă mult și se consumă rapid. De aceea, produsul a obținut recenzii mixte.

3. WELLA SP LUXE OIL KERATIN RESTORE MASK

Cantitate: 150 ml

Efecte: PROTECȚIE, HRĂNIRE, EFECT DE HIDRATARE

Wella Mask hrănește și hidratează părul slăbit, făcându-l mai puternic și mai strălucitor. Aplicarea regulată redă sănătatea părului, îmbunătățindu-i condiția și protejându-l împotriva deteriorării mecanice.

Componente principale: Masca de păr conține un amestec de cheratină și uleiuri. Uleiul de argan hrănește, uleiul de jojoba echilibrează producția de sebum și îmbunătățește rezistența părului, în timp ce uleiul de migdale repară părul foarte uscat. Cheratina consolidează părul, previne deteriorarea și electrizarea.

Recenzii: Wella SP Mask a obținut recenzii pozitive pentru efectul de îngrijire la nivelul părului deteriorat și uscat. Costă prea mult și se consumă rapid, ceea ce îndepărtează multe consumatoare. Totuși, este o alegere destul de populară datorită componentelor bune.

4. LANZA KERATIN HEALING OIL INTENSIVE HAIR MASQUE

Cantitate: 210 ml

Efecte: PROTECȚIE, REPARARE

Masca repară și consolidează ușor părul. Îmbunătățește condiția părului dacă este aplicată cu regularitate. Dacă simțiți că părul devine din ce în ce mai slăbit, masca Lanza poate fi alegere bună. Din păcate, este scumpă și se consumă rapid.

Componente principale: Masca Lanza conține un complex special de aminoacizi care asigură repararea părului. Formula este îmbogățită cu extract de fructe acasi, ulei abyssinian și extract de boabe de cafea. Toate componentele stimulează repararea, previn deteriorarea și lasă părul mai sănătos.

Recenzii: Masca acționează minunat, însă utilizatoarele susțin că acționează cel mai bine împreună cu alte produse Lanza.

5. DUOLIFE KERATIN HAIR COMPLEX

Cantitate: 200 ml

Efecte: REPARARE, PROTECȚIE

Acest produs nu este economic, însă este alegerea multor persoane cu păr deteriorat. Masca Duolife este concepută pentru părul deteriorat, tern și lipsit de viață.

Componente principale: Pantenol, extract de frunze guava, coada calului, extract de frunze de urzică, unt de shea, cheratină, ulei de cocos, extract de zmeură… Lista arată promițător! Masca Duolife hrănește intensiv, hidratează și protejează părul împotriva deteriorării. Deoarece formula conține numeroase ingrediente, concentrația de cheratină este destul de scăzută. Totuși, are un efect bun asupra părului și este destul de populară.

Recenzii: Masca se pare că acționează bine la nivelul părului fragil și slăbit. Utilizatoarelor le plac ingredientele pe bază de plante, însă prețul, cu siguranță, le împiedică să cumpere produsul din nou.

6. OYSTER CUTINOL KERATIN MASK

Cantitate: 500 ml

Efecte: CONSOLIDARE, EFECT DE HIDRATARE

Popularitatea măștii Oyster Cutinol se datorează cantității mari și prețului bun. Acționează cel mai bine împreună cu alte produse Oyster și este recomandată în al treilea pas al tratamentului de întărire pentru părul slăbit și subțire. Deoarece previne electrizarea, este o alegere foarte bună iarna.

Componente principale: Cheratina, care îmbunătățește tulpina, este combinată cu ulei de susan, ulei de măsline, henna și extract brahmi. Amestecul ayurvedic de ingrediente oferă beneficii, hidratând, protejând părul uscat și deteriorat și lăsând un strat uleios pe suprafața acestuia.

Recenzii: Masca primește opinii amestecate. Multe cliente apreciază cantitatea mare și prețul bun, însă există și cliente care se plâng că supraîncarcă părul fin și nu acționează bine la nivelul tuturor tipurilor de păr. Persoanele cu păr extrem de deteriorat, însă, sunt satisfăcute. 

7. L’BIOTICA INTENSIVE REPAIR KERATIN MASK

Cantitate: 200 ml

Efecte: EFECT DE HIDRATARE, REPARARE

Această mască este concepută pentru părul deteriorat care are tendință de despicare și rupere. Acționează bine și la nivelul părului foarte deshidratat care este aspru și dificil de stilizat. Durează mult până la apariția efectelor, însă dacă aveți răbdare și aplicați masca regulat, părul își recapătă, cu siguranță, aspectul sănătos și frumos.

Componente principale: Masca de păr conține cheratină care pătrunde în straturile profunde ale părului pentru a repara deteriorarea, iar extractul de semințe amaranth lasă părul mai neted și mai catifelat. Masca L’biotica este îmbogățită cu ceramide, care leagă fibrele de păr.

Recenzii: Această mască se vinde bine. Prețul mic este ceea ce atrage clientele, asta este sigur. Din păcate, prețul mic înseamnă și o calitate destul de scăzută. Dacă doriți o reparare rapidă și cel mai bun tratament de îngrijire, probabil că ar trebui să încercați un produs diferit.