Christian Louboutin pentru Crăciun: gloss-uri festive Loubilaque

Cele mai bune cadouri de Crăciun nu sunt neapărat lucruri scumpe. Să oferi ceva în stilul unui om specific poate fi cea mai reușită alegere. Dacă așa ceva crezi și tu, atunci Christian Louboutin și colecția lui de glowstick-uri Loubilaque sunt un cadou ideal pentru petrecerea de Crăciun. Glossurile de buze vin în mai multe nuante și au un acoperire mată și aspectul lucios al unei jeleuri, și sunt perfecte pentru a completa ținuta ta festive. Să vedem mai multe detalii.

Pentru ce să optezi

Fondatorul și designerul Christian Louboutin se pregătește să vină cu o colecție nouă mai nașpa pentru Crăciun. Acesta a creat o nouă mireasmă de buze Loubilaque, a cărui textură originală și delicată adaugă un aspect lucios și mat al buzelor tale – în același timp. Acesta se vede și se simte ca un gloss, dar are această finiță strălucitoare și durează atât de mult, de parcă ar fi utilizat un ruj. Mai mult decât atât, acest gloss se caracterizează prin nuantele ce compun stilul culinar de Crăciun într-o gamă de 10 nuanțe. Culorile pot fi regăsite în această gamă și sunt adaptate atât pentru o specifică ținută, cât și pentru o anumită personalitate.

Textură și acoperire

Textura și acoperirea Loubilaque de la Christian Louboutin sunt impresionante. Acoperirea este destul de mare și nu este nevoie să se potrivească prea mult pentru a obține acoperirea mult așteptată. Este destul de mat, dar se simte ca și cum ar fi astupat buzele cu un strat de strălucire moale. Chiar și după aplicare, textura este extrem de plăcută și foarte mată, iar aspectul de jeleu îngrijește buzele. Acest gloss contine ingredientul activ cloveless, care contribuie la hidratarea buzelor și reduce pierderea de culoare și strălucire. De asemenea, o cantitate mică de polimeri ajută la obținerea unei rezistențe mai mare, astfel încât glossul să dureze mult mai mult și să aibă acea finiță de jeleu.

Tonuri

Loubilaque de la Christian Louboutin vine în 10 nuante și, cu sinceritate, toate sunt atât de frumoase, încât ar fi greu să nu găsești o nuanță care să se potrivească perfect cu gusturile tale. Nuantele au fost alese în funcție de prietenii și de culorile Crăciunului, precum și de paleta de culori pe care Christian Louboutin le folosește în general pentru produsele sale. Dintre toate nuantele, natural inimile noastre au ales ca fiind cele mai dragi pentru o vizită la Crăciun „Voulez-Vous”, o culoare roșu-aurie, și „Viva Navidad”, o nuanta roz-aurie.

Unde poți găsi această colecție?

Dacă te decizi să iei o parte din colecția lui Christian Louboutin pentru Crăciun, o poți face direct de pe site-ul oficial sau la magazinele cu amănuntul. În prezent, se poate achiziționa de pe site-ul oficial pentru doar $35, iar prețurile vor scădea în curând la produsele care se vor vânde la amănuntul. De asemenea, aceasta poate fi achiziționată ca un cadou special pentru Crăciun și ajunge la tine în doar câteva zile, deoarece are o livrare rapidă.

Motiv pentru care să cumpărăm această colecție?

Christian Louboutin emite o nouă colecție de produse destinate Crăciunului an de an și, de obicei, se bucură de un astfel de succes de care ar fi invidioși mulți alți designeri. Cu toate acestea, această colecție Loubilaque ar trebui să fie în vârful raionului de cumpărături pentru Crăciun. Este un gloss sublim și murdar, se simte moale pe buze și are o strălucire discretă. Se vezi foarte frumos pe toate pronumite și poate fi purtat în combinație cu orice ținută. Are nuante pe care le pot purta toți, de la bărbații la femeile și copiii. De asemenea, deși are un preț rezonabil, reducerea sa în curând va face acest produs mai convenabil. Cu toate motivațiile sale, trebuie nelimitat ca să-i cumparați.

În concluzie

Glossurile Loubilaque de la Christian Louboutin sunt perfecte pentru amintirile mistuite ale Crăciunului într-o gamă variabilă de culori. Textura și acoperirea sunt, de asemenea, foarte impresionante. Acum că le știm pe toate, ce mai aștepti? Fă-ți cadou special de lux pentru Crăciun, iar dacă nu ești la curent, încearcă să obții colecția lui Christian Louboutin înainte ca aceasta să se termine.