Doar Curățenia cu Apă Micellară Este Necesară?

Multe femei se confruntă zilnic cu problema îndepărtării machiajului, transpirației și a sebumului. Limpezirea zonei fragile a feței reprezintă unul dintre primele principii în îngrijirea corectă a tenului.

Adesea, utilizarea produselor chimice este necesară pentru a obține rezultatele dorite, dar acestea conțin substanțe chimice ce pot afecta sănătatea pielii. Din acest motiv, industria produselor de îngrijire a pielii a dezvoltat produse pentru curățare care sunt mai delicate și mai eficiente.

Acest produs renumit este apa micellară. Este un produs de curățare în câteva etape și este foarte popular în îngrijirea pielii. Este un produs foarte blând care poate curăța tenul și pielea cu ușurință, fără a le deteriora. Ea nu conține alcool sau alte produse chimice agresive și are numeroase beneficii pentru sănătatea pielii.

Ce este Apa Micellară?

Apa micellară se referă la apa care are un ajutor în procesul de curățare a feței și are ca scop eliminarea impurității, contaminanților și toxinelor din ten.

Apa micellară este cea mai nouă soluție de curățare a feței, lansată în anii 1990 de către producătorii francezi de produse cosmetice. De atunci, a devenit un element esențial în rutina de îngrijire a pielii de zi cu zi pentru majoritatea femeilor.

Apa micellară conține un amestec de ingrediente: apă și glicerină. Aceste ingrediente au proprietăți hidratante și blânde care pot ajuta la curățarea tenului în mod delicat. Apa micellară îndepărtează impuritățile fără a irita tenul și fără să se usuce.

Beneficiile Apării Micellare

Beneficiile apării micellare spun de fapt că este un produs minunat pentru curățarea tenului. Este un produs delicat cu o formulă blândă care poate fi utilizat ca demachiant și curățare a tenului și poate fi utilizat pentru a curăța, hidrata și lubrifia zona fragilă a feței.

  • 1. Este o modalitate naturală de a curăța și lubrifia tenul.
  • 2. Ușurează și previne mătrețea și schimbările de pH ale pielii.
  • 3. Blochează permeabilitatea barierei cutanate.
  • 4. Restabilește pH-ul și straturile cutanate.
  • 5. General vorbind, este eficient și mai blând decât alte produse.
  • 6. Protejează pielea, îmbunătățește hidratarea și strălucirea.
  • 7. Conține ingrediente calme care pot lupta împotriva inflamației.
  • 8. Îmbunătățește starea pielii, rezultând într-o piele mai curată și mai sănătoasă.

Cum funcționează Apa Micellară?

Apa micellară conține micele, microsenzorii care pun împreună ingredientele pentru curățare blânde. Aceste micele sunt foarte mici, cu diametre de numai 4 nanometri. Aceste particule mici se lipesc de impurități și sebum și le îndepărtează în mod eficient, dar cu delicatețe.

Apa micellară funcționează utilizând principiul parțial îmbibat. Acest lucru se întâmplă, deoarece substanța chimică chimică din apă se va îmbiba în sebumul și impuritățile de pe piele, fară a afecta straturile obișnuite ale pielii.

Acest lucru face ca Apa Micellară să fie unul dintre cele mai eficiente produse de îngrijire a pielii. Deoarece acesta nu conține alcool sau alți compuși agresivi, nu usucă pielea, deci nu este necesară suplimentarea cu hidratare.

Doar Apa Micellară este Necesară?

Răspunsul la această întrebare depinde de starea pielii și de preferințele fiecăruia. Apa micellară poate îndepărta impuritățile și sebumul în mod eficient, dar unii oameni pot avea nevoie de un produs mai profund de curățare pentru a curăța porii. De exemplu, persoanele cu tendințe acneeice pot beneficia de un demachiant cu acid salicilic sau retinil pentru a ajuta la curățarea porilor blocați.

Totuși, atunci când vine vorba de curățarea zilnică a feței, apa micellară este un produs ideal care poate fi utilizat de oricine pentru a se asigura că fețele sunt curățate în mod corespunzător și că nu se udă foarte mult pielea. Apa micellară poate fi de asemenea utilizată pe întreaga față chiar și înainte de aplicarea fondului de ten.

Avantajele fol