gene false

Gene smocuri – Nanolash DIY Lash Extensions – O transformare completă a genelor într-o clipă!

Până acum, extensiile de gene la domiciliu erau doar un vis. Femeile trebuiau să experimenteze cu rimeluri, extensii de gene semipermanente sau gene false cu bandă. Însă, rezultatele obținute în aceste moduri nu erau întotdeauna satisfăcătoare. În zilele noastre, există o nouă soluție – genele tip smocuri (cluster) cu aplicare DIY de la Nanolash.

Cine poate folosi extensii de gene DIY acasă?

Fiecare femeie visează la o privire uimitoare. Pentru a obține acest lucru, ai nevoie de gene expresive și frumos curbate. Din păcate, Mama Natură nu a fost tocmai generoasă cu noi toate în această privință.

Genele sunt prin natura lor destul de subțiri și delicate și pot începe să cadă cu ușurință dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Ciclul de viață al unei gene este extrem de scurt, iar tratamentele de styling o pot slăbi și mai mult.

Cu toate acestea, pe piața de beauty a apărut recent produsul DIY Eyelash Extensions de la Nanolash, care folosește gene de tip cluster. Acesta produs îți permite să-ți pui singură extensii de gene acasă. E simplu să ne dăm seama că acesta este un produs cu adevărat inovator pe piața de cosmetice.

Aceste gene smocuri gata făcute pentru aplicarea la domiciliu au fost create luând în considerare fiecare femeie în parte. Doamnele care speră, de exemplu, la o schimbare temporară a lookului lor, pot opta pentru aceste extensii de gene care se aplică pe cont propriu. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru femeile care caută o modalitate de a-și pune extensii de gene pentru o ocazie importantă și nu doresc să opteze pentru un tratament semipermanent.

DIY Lash Extensions reprezintă, de asemenea, o modalitate de a experimenta când vine vorba de stilul tău. Îți poți schimba aspectul genelor folosind diferite lungimi și stiluri de gene cluster pentru a-ți crea privirea visurilor tale.

gene false

Genele cluster de la Nanolash – DIY Eyelash Extensions – ce variante de gene sunt disponibile?

Genele cluster de lux de la Nanolash au fost create astfel încât să răspundă nevoilor individuale ale fiecărei femei. Producătorul s-a asigurat că există o mare varietate în cadrul aceluiași produs.

O cutie standard cu aceste gene false care se aplică pe cont propriu acasă conține 36 de clustere gata făcute în 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. În plus, doamnele și domnișoarele pot alege din 8 stiluri.

Există, de asemenea, un kit complet de extensii de gene disponibil la vânzare. În acest caz, în afară de genele cluster, primești și un bonder, un sealer, un remover și un instrument de aplicare a genelor de la Nanolash. Aceste accesorii esențiale pentru extensiile de gene acasă vin toate într-o cantitate de 5 ml. În plus, produsele dispun de aplicatoare convenabile, astfel încât să le poți distribui cu ușurință.

Cum aplici genele cluster acasă?

DIY Lash Extensions este un produs care se remarcă prin modul de aplicare extrem de simplu. Chiar dacă nu ai experiență în această privință, vei putea să te descurci. Când vine vorba de genele cluster gata făcute pentru aplicarea acasă, trebuie doar să le scoți din casetă și să le alegi pe cele pe care vrei să le folosești în timpul aplicării. Apoi trebuie:

  • să aplici un strat subțire de bonder și să aștepți până când acesta devine lipicios;
  • cu ajutorul aplicatorului special, așază smocurile de gene la aproximativ 1 mm de linia pleoapei și apasă-le ușor pe genele tale naturale;
  • să fixezi clusterele cu ajutorul aplicatorului și, la final, să aplici un strat de sealer pentru a scăpa de senzația lipicioasă.

Acești trei pași simpli sunt suficienți pentru a-ți transforma aspectul genelor în mai puțin de 10 minute. O aplicare realizată corect poate dura până la 5 zile și nu trebuie să îți dai genele jos înainte de culcare.

gene false

DIY Lash Extensions – privire seducătoare la îndemână!

Genele smocuri DIY Lash Extensions sunt un produs demn de luat în considerare la capitolul inovație. Datorită acestuia, extensiile de gene DIY la domiciliu au devenit o realitate. Acum, fiecare femeie își poate crea un look al genelor rezistent timp de până la 5 zile, în doar 10 minute. În plus, extensiile de gene DIY sunt speciale pentru că sunt:

  • moi;
  • durabile;
  • elegante;
  • flexibile.

Se potrivesc perfect formei ochiului, iar utilizarea bonderului Nanolash ajută la uniformizarea culorii genelor.

Fără nicio îndoială, genele cluster prefabricate îți permit să creezi stiluri de gene cu aspect natural, care îți pot transforma lookul la 180 de grade!