Ședințele de machiaj în strat și tehnica de îngrijire a tenului pe care o folosim fiecare

Fiecare dintre noi vrea să arate bine, să aibă un aspect curat și sănătos al pielii și să aibă o înfățișare cat mai naturală. Lucrul cel mai important pentru a atinge aceste obiective este de a ști ce tip de machiaj să folosim. Machiajul stratificat poate fi aceasta tehnica, aceasta fiind o modalitate excelentă de a obține acest lucru.

Sesiunea foto profesională de machiaj in straturi este împărțită în două etape. În primul rând, specialistul în machiaj utilizează produse speciale precum fardul de obraz, pudra, rimelul, eye-liner-ul, tușul și tusul pentru a conferi chipului un aspect natural și proaspăt. Apoi, specialistul utilizează produse diferite pentru a realiza un aspect stratificat de machiaj.

De ce sa folosim un machiaj în strat?

Un machiaj în strat se adresează tuturor tenurilor și are o serie de beneficii. Primul dintre acestea este că acest tip de machiaj face ca fața ta să arate mai bine și mai uniformă decât fața naturală. În plus, veți avea nevoie de mai puține produse datorită tehnicii stratificate de machiaj, ceea ce va face ca machiajul să dureze mai mult.

De asemenea, tehnica stratificată de machiaj este potrivită și pentru a reduce apariția semnelor de îmbătrânire, precum și pentru accentuarea trăsăturilor feței și a punctelor de redefinire. Acest lucru este posibil prin crearea de tonuri strălucitoare pentru pomeții, ochii și buze.

Cele 4 etape ale machiajului stratificat

Etapa 1 – hidratarea pielii

Înainte de a aplica orice produs de machiaj pe piele, acesta trebuie întotdeauna curățat și hidratat. Acesta este primul pas cheie în tehnica stratificată de machiaj. Curățarea pielii îndepărtează orice urmă de impurități și exces de sebum pentru a pregăti suprafața pielii pentru produsele de machiaj.

În același timp, hidratarea pielii se face cu creme și loțiuni speciale. Aceste produse sunt bogate în ingrediente care hrănesc și hidratează pielea pentru a reduce liniile fine și ridurile.

Etapa 2 – asigurarea bazei

După ce pielea este curățată și hidratată, următorul pas este de a furniza o bază adecvată pentru produsele de make-up. Acest lucru se realizează prin aplicarea unui fond de ten adecvat tenului și a pudrei pe o parte și pe cealaltă a feței pentru a obține un aspect cat mai natural. Acordați atenție particulară punctelor cheie ale feței, cum ar fi ochii și buzele, pentru a crea o bază solidă pentru machiaj.

Eutapa 3 – aplicarea machiajului

După ce baza a fost pregătită, urmează etapa aplicării machiajului. Aceasta presupune folosirea produselor adecvate în straturi pe baza pregătită pentru a crea un look natural și proaspăt.

Pentru acest pas, se utilizează produse cum ar fi fardurile de obraz, pudrele pentru conturarea feței, tușul și eye-linerul pentru a crea un look mai dramatic. De asemenea, acest lucru poate fi completat cu ajutorul unor produse precum gloss-ul pentru buze, blush-ul, etuza pentru sprâncene și lensa de contact colorată.

Etapa 4 – aplicarea fixativelor

Pentru a asigura că machiajul dvs. durează toată ziua, aprocesului de machiaj în strat trebuie să vă încheiați prin aplicarea unui fixativ în strat. Fixativii sunt produse formate din substanțe care împiedică produsele de machiaj să se șteargă și se erodeze.

Există mai multe produse fixative pentru a alege de la în funcție de nevoie. Cel mai popular produs este sprayul de fixare care asigură că produsul dvs. de machiaj durează mai mult și rămâne în poziția pe care ați aplicat-o.

Cum sa implementati acest machiaj in strat?

Dintre toate tipurile de machiaj, machiajul în strat poate părea intimidator. Din fericire, există câteva pași pe care și cei mai puțin experimentați în machiaj le pot urma pentru a obține un aspect zilnic strălucitor.

În primul rând, alegeți produse de calitate care se potrivesc tenului dvs. și începeți cu o bază bună. Apoi, folosiți produse de machiaj pentru a sculpta și definii trăsăturile feței. Nu uitați să vă pregătiți frumusețea pielii cu produsele adecvate, şi nu ezitaţi să căutaţi sfaturi de la profesioniştii în domeniul machiajului.

În final nu uitați să aplicați un fixativ adecvat pentru a vă asigura că machiajul dvs. durează toată ziua și arată la fel de