Subtierea cercurilor intunecate din jurul ochilor, precum și vaselor de sânge sparte pleoapei: Cum putem le camufla cu machiaje minerale?

În lumea machiajului, există o întreagă varietate de produse specializate pentru a ameliora aspectul unei fețe: fonduri, pudre, blushuri, farduri, creioane, eyeliner, rimel etc. Cu toate acestea, mulți dintre noi se întâlnesc adesea cu o problemă deseori exagerată și tenace care ne influențează pozitiv atitudinea și încrederea: sub ochi intunecat, vase de sânge sparte și pete vizibile.

Ce sunt cercurile intunecate și vasele de sânge sparte din jurul ochiului?

Cercurile intunecate în jurul ochilor sunt cunoscute sub numele de pungi de sub ochi. De obicei, se formează din cauza excesului de apă pe care o retine organismul. Pungile sub ochi pot fi ereditare sau pot apărea și din cauza oboselii sau a vechilor răni și îmbătrânirii. Exagerarea pungilor sub ochi poate duce la dark-circles mai adânci și mai mari.

Leziunile vaselor de sânge din jurul ochilor, care pot provoca vasele de sânge sparte sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de teaca ochilor, sau hemflaza. Aceste spargerea venei poate fi cauzată de traumatisme sau de stres, astfel încât vasele devin mai vizibile și netede. Leziunile pot fi, uneori, și mai grave – și, dacă afectează și hemoragia în interiorul vaselor de sânge poate provoca un hematom albastru.

Cum putem camufla cercurile intunecate și vasele de sânge sparte prin folosirea produselor de machiaj minerale?

Rezolvarea cercurilor intunecate și a vaselor de sânge sparte de sub ochi poate fi realizată printr-o abordare mai profundă care implică ajustarea stilului de viață și a produselor de îngrijire, dar există și unele produse de machiaj care ne pot ajuta să ameliorăm simptomele cauzate de aceste condiții. Singurul „inconvenient” îl reprezintă faptul că acești agenți provoacă adesea alergii, au un iritant și pot fi dificil de curățat.

Tocmai de aceea, folosirea produselor de machiaj minerale poate fi o soluție excelentă. Acestea sunt produse hipoalergenice garantate de a calma și hidrata țesuturile pielii fragile și sensibile din jurul ochilor. Produsul ideal trebuie să fie fără parabeni, conservanți chimici și coloranți artificiali, adecvat pentru orice tip de piele.

Mineralele sunt foarte bune pentru camuflarea cercurilor intunecate sub ochi și teaca ochilor, datorită proprietăților lor naturale reflectoare de lumină și de acoperire a petelor (mineralul neted și fin face ca acestea să fie luate în considerare). În plus, au un aspect natural și se pot potrivi cu orice nuanță de piele!

Iată ce puteți face pentru a obține un look perfect cu machiajul mineral:

1. Hidratare și protecție

Înainte de a aplica produsele de machiaj, este necesar să se asigure că tenul este bine hidratat și protejat. Folosiți un serum și o cremă hidratatoare pentru a oferi pielii un aspect de vitamine și hidratare, iar apoi aplicați un fond de ten mineral adecvat pentru a lua în considerare zonele și zonele turbulente mai vizibile ale feței.

2. Aplicați un corcorector mineral

În cazul în care aveți cercuri intunecate și vase de sânge sparte în jurul ochilor, încercați să folosiți un corector mineral. Acest produs este formulat special pentru a diminua aspectul de netezi și pentru a corecta petele albe sau negre pe care le găsim în cele mai sensibile zone ale feței. Acesta oferă o acoperire foarte subtilă a cercurilor intunecate, astfel încât tenul să arate curat și sănătos.

3. Aplicați o pudră minerală uniformă

După ce ați aplicat corectorul, încercați să calmati aspectul zonelor problematicaet cu ajutorul unei pudre minera, aplicându-i o cantitate mică cu o periuta blânda. Acest produs are beneficii multiple, inclusiv ameliorarea luminii, obturarea porilor si controlul sebumului. De asemenea, pentru o acoperire mai mare, puteți adăuga un strat subtil de pudră și în locurile sensibile pe care le-ați tratat cu corector.

4. Finalizați-vă machiajul

După ce ați corectat cercurile intunecate și vasele de sânge sparte sub ochi pe baza produselor de machiaj minerale, asigurați-vă că machiajul arată bine, adăugând mai multe produse pe baza necesității, cum ar fi blush, rimel, fard, creioane și altele.

Concluzie

Utilizarea produselor de machiaj mineral poate fi o versiune ușoară