învelișuri reutilizabile pentru vopsirea părului

Vopsirea la modă a părului cu ColorCuts Foam Strips

Doriți să creați proceduri la modă de vopsire a părului clientelor? Benzile ușoare, termice ColorCuts vă facilitează munca. Sunt un accesoriu unic de coafură care reduce timpul procedurii de vopsire și vă oferă control deplin asupra efectelor. Aflați cum funcționează!

ColorCuts: Benzi de spumă de șuvițare

Accesoriile profesionale sunt extrem de importante în fluxul de muncă al unui stilist de păr. Majoritatea saloanelor folosesc folii de aluminiu, care deteriorează părul, arzându-l din interior și ducând deseori la deteriorare ireversibilă și iritații.

Benzile ColorCuts sunt confecționate din materil biodegradabil, care asigură aplicarea facilă a produselor de vopsire chiar și în cele mai dificile zone. Învelișul semitransparent asigură control deplin asupra procedurii și retușări facile. Spuneți adio foliilor nepractice din aluminiu și înlocuiți-le cu benzile estetice și pline de culoare care îmbunătățesc estetica procedurii de vopsire și confortul muncii dumneavoastră.

Benzile măsoară 100×305 mm, fiind astfel potrivite chiar și pentru părul foarte lung. Le puteți tăia și îndoi după dorință și, după utilizare, le puteți arunca în mașina de spălat și reutiliza. Acest instrument practic este apreciat atât de profesioniști, cât și de novici. Highlighting Foam Strips sunt asistenți utili în munca zilnică a stiliștilor de păr, garantând calitate superioară, confort și, mai presus de toate, rezultate de vopsire reușite.

Stilizare multidimensională cu benzile ColorCuts

Benzile convenabile pot crea coafurile de vis ale clientelor dumneavoastră în jumătate din timp. Învelișul unic intensifică efectele produselor de vopsire, evidențiind nuanța unică și profunzimea culorii. Materialul izolează căldura, menținând temperatura optimă a părului și prevenind supraîncălzirea.

Aceasta oferă control maxim asupra vopsirii și abilitatea de a efectua retușări facile. Benzile oferă aderență în contact cu umiditatea vopselei de păr – nu alunecă din păr, eficientizând întreaga procedură de vopsire.

Benzile termice de calitate superioară sunt create din materiale reciclate în proporție de 80%. Acestea sunt, de asemenea, reciclabile, deoarece marca malteză ColorCuts combină ecologia cu tehnologia. Aceste benzi asigură precizie, vopsire pe mai multe niveluri și au fost create în armonie cu conceputul zero deșeuri pentru a vă economisi bani. Îngrijirea mediului combinată cu inovația este cea mai bună combinație.

Highlighting Foam Strips – proprietăți

Highlighting Foam Strips pentru vopsire părului pe mai multe niveluri reduc timpul de aplicare la jumătate. Sunt comercializate într-o cutie convenabilă, benzile sunt ușor de scos și nu alunecă din păr, oferind comfort maxim clientelor dumneavoastră.

Benzile ColorCuts minimalizează riscul de deteriorare mecanică și termică, asigurând circulația aerului între straturi pentru ca părul să poată ”respira” liber. Benzile sunt potrivite pentru toate tehnicile de vopsire și învelișul semitransparent asigură un control constant asupra schimbării culorii.

Confort, aspect, textură netedă, finețe și flexibilitate – toate aceste caracteristici pot atrage clienți satisfăcuți. Benzile colorate vă asigură că nu veți face nicio greșeală în timpul procedurii de colorare multiplă, separând cu ușurință secțiunile de păr.

Benzile de vopsire de calitate superioară vă pot eficientiza salonul de coafură, vă pot economisi timp și pot preveni deteriorarea părului. Luați controlul deplin asupra procedurii de vopsire!

Intră pe site-ul oficial – colorcuts.mt

învelișuri de spumă de vopsire