ACADEMIA MACHIAJ – Cosmetice machiaj de la Bielenda

Bielenda este un brand care de peste 20 de ani produce cosmetice naturale pentru fata si corp. In primavara acestui an Bielenda eliberează make-up produse cosmetice. Bielenda Professional încă rămâne fidelă lor cred că formula complexă și în condiții de siguranță pentru piele este o formulă cu ingrediente naturale. Acesta este motivul pentru Bielenda Make-up este o linie Academie de make-up cosmetice hrănitoare pentru piele.

ACADEMIE MACHIAJ

Asigurați-up cosmetice în oferta de brand cunoscut pentru produsele hrănitoare este o mare surpriză, care a fost primit cu entuziasm în lumea make-up artiștilor. Printre produsele cosmetice din linia Acadamie Make-up vom găsi două produse: fond de ten și de ceață pentru make-up fix. FIXER MIST este folosit pentru a păstra machiajul si este disponibil într-o singură versiune, cu toate acestea, putem achiziționa fundație în trei versiuni ACOPERIRE, MAT, LIFT) și fiecare dintre ele are trei nuanțe (1-naturale, 2-bej, 3- caramel).

FIXER MIST

Bielenda crede în durata de make-up, care va dura mai multe ore. Acesta este motivul pentru care, unul dintre produsele din oferta lor este Fomafix CEAȚĂ. Acest produs de la Bielenda Academie Make-up acoperă pielea cu folie de protecție transparent. Ceață protejează pielea împotriva condițiilor atmosferice nocive și face ca make-up să dureze mai mult. Este excelent pentru situațiile în care make-up trebuie să rămână intactă pentru perioada mai lunga de timp, împotriva tocire și pătare.

Fond de ten COVER, MATT și LIFT

Propusă de Fundația Bielenda este un produs care se îmbină perfect cu pielea. Este disponibil în trei nuanțe și, datorită conținutului de micro-pigmenți în formula pe care se potrivește cu tenul. Make-up implică trei tipuri Academie de fundații, care au fost concepute pentru tipuri de piele cele mai comune.

  • COVER fundație – dedicat pentru piele combinație și pielea cu imperfecțiuni și decolorări; oferă mai lin, acoperirea imperfecțiunilor și decolorări și chiar tonul pielii; conține vitamina E, care hidratează în plus, și întinerește pielea de netezire
  • MATT fundație – dedicat pentru combinatie si tenul gras.; asigură finisaj mătăsos și chiar tonul pielii, dar, de asemenea, de lungă durată mat; îmbogățit cu vitamina B3, care regleaza secretia de sebum si limite de stralucire a pielii
  • Fundație LIFT -. dedicat pentru fiecare tip de piele, care a pierdut strălucirea naturală și tineri uite din cauza, de exemplu, îmbătrânire; combină pigmenți care acoperă, vitamina E, acid hialuronic, retinol si + formula care DETERMINATE ÎN SER ofera ingrijire a pielii pielii mature și asigură proprietăți anti-îmbătrânire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *