Ce mai bun ser facial cu retinol care vă va reda tinerețea tenului!

Retinolul, adică vitamina A. Ce este bine să știm despre el? Este excepțional în combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii și oferă cele mai bune efecte atunci când este inclus în formula ușoară și concentrată a unui ser facial.

Chiar dacă unele persoane cred că retinolul este cea mai recentă descoperire cosmetică, acesta a fost, de fapt, descoperit acum mult timp. Inițial, nu toate proprietățile sale erau cunoscute, prin urmare, încă descoperim beneficiile sale asupra pielii, iar popularitatea vitaminei A este, în prezent, în creștere. Retinolul merită cunoscut, cu atât mai mult cu cât îmbunătățește considerabil condiția pielii.

Utilizările cosmetice ale retinolului

Retinolul este cel mai bine cunoscut deriat al vitaminei A. Este folosit în produsele cosmetice (de ex. creme, plasturi de ochi sau seruri faciale) și tratamentele faciale de salon. Acest ingredient schimbă pielea în totalitate. În bine, desigur! Ajută la producerea de colagen și elastină – două proteine fibroase esențiale. De aceea, retinolul reprezintă cea mai bună alegere pentru rutina anti-îmbătrânire și pentru tratarea acneei și reducerea pigmentației. Calitățile sale ne permit să ne bucurăm de o piele tânără pentru mai mult timp.

Ce efect are retinolul asupra pielii?

  1. Accelerează exfolierea și repararea epidermei.
  2. Adaugă elasticitatea și stimulează sinteza colagenului și elastinei.
  3. Ajută la menținerea hidratării în interiorul pielii.
  4. Netezește chiar și cele mai adânci riduri.
  5. Atenuează petele pigmentare indiferent de cauze.
  6. Inhibă producția excesivă de sebum.
  7. Reduce inflamațiile și episoadele acneice.
  8. Oferă prospețime și întinerește pielea.

Cel mai bun dintre cele mai bune seruri: SERUL CU RETINOL

Cum să profităm la maximum de vitamina A și să-i utilizăm potențialul? Tot ce trebuie să faceți este să o folosiți în îngrijirea zilnică a pielii, ideal sub forma unui ser facial pe bază de retinol, care depășește în eficință majoritatea produselor pe bază de retinol datorită beneficiilor oferite. Doar serul conține cea mai mare concetrație de retinol, pentru a îmbunătăți mai eficient pielea, fără a ultiliza o cantitate mare de produs și fără a încărca pielea.

Totuși, trebuie să știm că există seruri pe bază de retinol diferite și nu toate sunt la fel de eficiente. Concentrația ingredientului ”dorit” nu este singurul aspect care contează. Calitatea formulei și substanțele adiționate sunt, de asemnea, importante. Din fericire, nu trebuie să căutați serul ideal. Iată care este cel mai bun ser pe bază de retinol, cu cele mai bine evaluări din partea femeilor și recomandat de specialiști.

Nanoil Retinol Serum

Nanoil Retinol Serum

EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE/ASPECT MAI TÂNĂR/PETE PIGMENTARE MAI PUȚIN VIZIBILE/REDUCEREA ACNEEI/REVITALIZARE & REVIGORARE/ PIELE MAI NETEDĂ/ STRĂLUCIRE

Serul facial avansat pe bază de retinol, lansat de Nanoil, merită, cu siguranță, locul întâi în recenziile noastre. Produsele Nanoil sunt naturale și au cucerit deja industria cosmetică. Clientele adoră formulele mărcii pentru ingredientele atent selectate, ceea ce se poate observa și în formula acestui ser. Vitamina C pură cu efect puternic de întinerire, exfoliere și iluminare a pielii este componentul principal al produsului Nanoil Retinol Serum, însă formula conține și extract de rădăcină de Boerhavia Diffusa – o plantă care nu este atât de bine cunoscută, însă este un antioxidant extrem de puternic. De ce acest ser facial este diferit de alte seruri concurente? Formula super-ușoară, cu capacitate perfectă de absorbție este ceea ce ne atrage atenția – serul poate fi aplicat înainte de culcare sau în timpul zilei împreună cu o loțiune de protecție solară. Chiar dacă retonul are câteva neajunsuri, Nanoil Retinol Serum poate fi utilizat fără griji. Este disponibil online pe www.nanoil.ro, are un preț competitiv și oferă o cantitate de aproape două ori mai mare decât alte produse pe bază de retinol (50 ml).

The Ordinary Retinol Serum

NUTRIȚIE/HIDRATARE/ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE/SER DE ZI/INTENSIFICĂ STRĂLUCIREA

Să trecem la unul dintre cele mai ieftine seruri faciale pe bază de retinol și anume The Ordinary Retinol 0,2% in Squalane. Trebuie să subliniem că prețul, de obicei, reflectă efectele oferite. Totuși, acest produs este un best-seller și o alegere populară pentru persoanele care folosesc retinolul în îngrijirea tenului problematic în timpul rutinei zilnice de îngrijire. Produsul conține o concetrație redusă de retinol, astfel încât nu ar trebui să provoace iritații. Este un retinol bun pentru început. Din păcate, nu este bogat în multe ingrediente prețioase, astfel încât marca nu a folosit potențialul maxim al vitaminei A. Această formulă fără silicon, uleioasă, poate fi aplicată o dată pe zi, ideal înainte de culcare. Nu se recomandă aplicarea serului în cursul dimineții.

Peter Thomas Roth Retinol Serum

PIELE MAI NETEDĂ/REVITALIZARE/NUANȚĂ UNIFORMĂ A PIELII

Am plasat unul dintre cele mai costisitoare seruri pe bază de vitamina C ceva mai jos în clasament. Peter Thomas Roth Serum conține, de asemenea, alte vitamine care sunt esențiale pielii, de ex. vitamina C iluminatoare și faimoasa vitamina E de întinerire. Totuși, retinolul este componentul principal, datorită căruia Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM este unul dintre cele mai bine vândute produse pentru tenul matur (chiar dacă inițial a fost recomandat pentru toate tipurile de ten). Din păcate, plătim un preț mare pentru un recipinet mic de 30 ml care nu durează mult deoarece serul este destul de dens. Cu toate acestea, se absoarbe bine și nu lasă un strat uleios la nivelul tenului.

REN Clean Skincare Retinol Serum

PIELE MAI FINĂ/RADIANȚĂ/INTENSIFICĂ HIDRATAREA/UNIFORMIZEAZĂ NUANȚA PIELII

Trebuia, pur și simplu, să includem REN Clean Skincare Bio Retinoid Anti-Wrinkle Concentrate Oil în această prezentare a celor mai bune seruri faciale cu retinol. Acest ser-ulei conține vitamina A, însă nu este vitamina A inclusă de obicei în produsele cosmetice. REN Serum conține Bio Retinoid™ – o formă unică de vitamina C concepută în exclusivitate pentru acest produs. Este însoțită de extractul de Bidens frondosa, care oferă serului proprietăți suplimentare de hrănire. Consistența produsului facilitează aplicarea, în plus, REN Concentrate Oil este un agent bun de îngrijire a pielii. Din păcate, multe persoane susțin că serul costă mult prea mult. Dacă prețul ridicat nu constituie o problemă pentru dumneavoastră, produsul merită, într-adevăr, încercat.