Cea mai nouă colecție Essence pentru primăvara 2016

Primăvara e pe cale să înceapă. Nu-i de mirare că brandurile de cosmetice inundă piața cu noutățile sezoniere. Primăvara 2016 va fi despre pasteluri, culori și prospețime. Propunerile subtile de cosmetice au prezentat și Essence, care a lansat linia de primăvară. Ce vom găsi în noutăți Essence? Ce inseamna Esenta propune pentru primavara 2016?

Essence este un brand iubit de toate femeile, si este totul, deoarece profilul său prietenos. Foarte prețuri competitive, alegerea mare de produse și desigur, mare calitate – acestea sunt atribute Essence. Esenta este, de asemenea, un brand ecologic, deoarece produsele cosmetice lor sunt nu animal testat. Nu e de mirare că atât de multe femei asteapta cu nerabdare cele mai noi propuneri de la esenta. Care sunt ele propoziții atunci?

In viitoare pariurile sezon Essence de pe noi produse inovatoare, , dar, de asemenea, produse cosmetice deja bine cunoscute. Ne putem aștepta la câteva nuanțe noi și unele noutăți surprinzătoare. propunerea de cosmetice a brand-ului pentru primăvară-vară 2016 este un trebuie să fie pentru fiecare iubitor de make-up. Ce nuanțe ne putem aștepta?

La fel ca și alte mărci, pariuri esență nuanțele iconic și mereu la modă de nud și pasteluri. Printre propunerile de primăvară, vom găsi, de asemenea tendința de top de primăvară viitoare, care este alb în toate nuanțele sale. Vom găsi această culoare nu numai în lacurile de unghii, dar, de asemenea, în dermatograful și ochi-umbre. Culorile pastelate în produsele cosmetice vor fi omniprezente.

Printre propuneri pentru primăvara anului 2016 vom găsi, de asemenea, în lacurile de unghii culori metalic, care au fost introduse pe podiumurile. Esența nu a uitat despre ochi Smokey cosmetice și adăugați se confruntă cu profilării set pentru zilele calde de primăvară. Printre lacurile de unghii, dermatograf, fundatii, rimeluri si multe multe altele, Essence a introdus, de asemenea, câteva produse cosmetice bazate pe ingrediente organice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *