Crema de aburi – Ce este?

Crema de abur este cea mai noua invenție cosmetice. Ce este atât de special despre asta? Acesta conține numai ingrediente naturale, care au fost combinate, împreună cu utilizarea de jet puternic de abur. Un astfel de proces de producție influențează ulterior aplicării de produse cosmetice și de modul în care substanțele active absorb. consistență ușoară datorită serviciilor de abur face ca ingrediente a avea acces la părțile mai profunde ale epidermei și cercul din celulele pielii, răspândirea continuu vitamine, minerale si alte substante nutritive. În timpul aplicării cremei de abur are loc proces foarte diferit de cel cu crema regulat. creme regulate sunt produse cu emulsifianți. Acestea sunt compuși chimici, care se adună pe suprafața pielii, nu absorb, așa că nu pot lucra în mod eficient.

Cremă cu abur, este realizat din ingrediente naturale În compoziția cosmetică, vom găsi extracte de: Floare de portocal, ulei de lavanda, dulce ulei de migdale, lapte de ovăz, unt de cacao, ulei de mușețel și ulei de jojoba . Toate aceste ingrediente presupunem că pentru a se asigura hidratează profund și liniștitor al iritațiile pielii. Acesta va lucra mare pentru persoanele cu pielea uscata. Opinii despre crema de abur sunt împărțite. Unii utilizatori susțin că crema de abur funcționează mare și în 100% își îndeplinește datoria. Altele spun că cosmetice pot provoca alergii și nu va funcționa pentru tenul gras și asociere. Ambele au dreptate. Abur hrănește crema si hidratează, dar persoanele cu pielea sensibilă sau cu alergii se pot sensibiliza. – Contine o multime de ingrediente naturale, parfumuri și două parabeni

Cu siguranță mulți dintre voi întrebați unde puteți cumpăra crema de abur. Ei bine, aceste produse cosmetice sunt disponibile numai pe internet și pentru 75ml vom plăti aproximativ 14 & lire; deci aproximativ la fel de mult ca și pentru un produs farmaceutic produs. Creme cu abur au ambalaje extraordinare; realizate din aluminiu și înfrumusețat cu modele colorate. Cutiile de au modele de flori, pete de leopard, Union Jack, animale și multe altele. Nu numai creme hrănesc pielea, dar, de asemenea, arata foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *