Cum să îngrijim rapid sprâncenele folosind Nanobrow? Acţionează în doar 30 de zile!

Doar o lună pentru transformarea completă a sprâncenelor – este posibil? Se pare că serurile de sprâncene sunt la fel de eficiente ca serurile de gene. Cele mai bune dintre acestea acţionează ca un mecanism precis, vizând doar frumuseţea sprâncenelor. Astfel, arcul sprâncenelor – chiar dacă este subţire şi pensat excesiv – poate suferi o transformare majoră. Care este cel mai bun ser de sprâncene? Nu mai trebuie să vă întrebaţi: faceţi cunoştinţă cu Nanobrow – creme de la creme între toate tratamentele de sprâncene efectuate acasă.

Serul de sprâncene Nanobrow – De ce acest ser în particular?

Acesta este, aşa cum am menţionat mai sus, creme de la creme între toate serurile de sprâncene. Nanobrow nu farmecă doat prin eficacitate, ci şi prin acţiunea rapidă pe care o oferă. Este un produs bine alcătuit şi gândit. În plus, compoziţia sa a fost testată pentru a asigura eficacitate maximă. De asemenea, cunoaşterea anatomiei şi ciclului de creştere a părului a contribuit la crearea unui produs cosmetic care îndeplineşte toate standardele pe care produsele de frumuseţe din prezent trebuie să le prezinte. Cu alte cuvinte, Nanobrow este eficient, uşor de utilizat şi rapid în a aduce efecte vizibile.

În plus, serul de sprâncene Nanobrow echivalează cu un preţ corect, mai ales atunci când avem în vedere eficienţa produsului de frumuseţe, precum şi faptul că multe alte seruri cu acţiune lentă au un preţ mult mai mare.

Merită, de asemenea, adăugat că serul Nanobrow se absoarbe rapid, rămâne acolo unde este aplicat şi nu alipeşte sprâncenele. De fapt, acesta acţionează foarte discret. Poate fi aplicat înainte de machiaj, totuşi, este recomandată aplicarea pe sprâncenele uscate şi curate, înainte de culcare.

Cui i se adresează serul Nanobrow?

Nanobrow este răspunsul la toate problemele asociate sprâncenelor, condiţiei şi aspectului acestora. Acest ser este multifuncţional şi este conceput pentru a trata:

 • sprâncenele slăbite, care cad excesiv
 • sprâncenele subţiri şi rare
 • sprâncenele pensate incorect sau vopsite cu henna
 • sprâncenele a căror creştere a fost perturbată
 • sprâncenele care nu mai cresc
 • sprâncenele decolorate din cauza deteriorării
 • zona de piele deshidratată a arcului sprâncenelor
 • sprâncenele care sunt negativ afectate de expunerea la soare sau de aplicarea unor produse neadecvate

Cum se utilizează serul de sprâncene Nanobrow?

Acest ser de sprâncene trebuie aplicat o dată pe zi. Aplicatorul mic, sub formă de burete (similar aplicatoarelor cu care sunt echipate majoritatea luciurilor de buze) distribuie uniform şi dozează foarte bine produsul cosmetic. De aceea, doar o mişcare din aplicator este suficientă pentru a acoperi cu ser întreaga lungime a sprâncenelor.

În plus, Nanobrow trebuie aplicat zilnic, cel mai bine în cursul serii. Nu durează mai mult de câteva secunde pentru ca produsul să pătrundă la nivelul bulbilor de păr din zona sprâncenelor. După câteva săptămâni de utilizare regulată a serului Nanobrow, serul poate fi aplicat doat o dată sau de două ori pe săptămână pentru a susţine efectul de sprâncene groase şi sănătoase.

Serul de sprâncene Nanobrow – Beneficii

 • îmbunătăţeşte condiţia sprâncenelor
 • stimulează chiar şi bulbii „adormiţi”, accelerează procesul de creştere a sprâncenelor şi îndeseşte întregul arc al sprâncenelor
 • întunecă şi intensifică nuanţa naturală a sprâncenelor
 • regenerează şi hidratează sprâncene deshidratate
 • îngrijeşte, furnizează un nivel adecvat de hidratare şi consolidează structura sprâncenelor
 • oferă efecte uşor de observat extrem de rapid
 • este un produs rentabil ca preţ
 • încetineşte şi previne căderea necontrolată a sprâncenelor

Serul de sprâncene Nanobrow – Dezavantaje

Pentru a ne menţine imparţialitatea şi profesionalismul, am decis să găsim şi dezavantajele serului de sprâncene pentru a avertiza viitorii utilizatori. Dezavantajele sunt extrem de dificil de găsit, deoarece este greu să ne plângem de eficienţa, eficacitatea sau preţul serului Nanobrow care, în comparaţie cu acţiunea oferită, este foarte corect. Aplicatorul nu se uzează şi inscripţiile de pe frumosul recipient nu s-au estompat nici chiar după câteva luni de utilizare continuă. Totuşi, am reuşit să găsim un neajuns care, de fapt, este caracteristic tuturor serurilor de sprâncene, cu excepţia balsamurilor sub formă de gel. Mai exact, lichidul poate fi uşor de vărsat dacă nu închidem bine capacul. Prin urmare, reşineţi să închideţi bine capacul după fiecare utilizare.

Serul de sprâncene Nanobrow – Opinii şi preţ

Nanobrow este un ser de sprâncene care primeşte din ce în ce mai multe recenzii pozitive. De asemenea, produsul câştigă primele locuri în diferite clasamente a celor mai bune seruri de sprâncene. În plus, nu numai femeile aleg Nanobrow, ci şi bărbaţii care şi-au pierdut sprâncenele din cauza unor leziuni sau afecţiuni aleg acest produs cosmetic. Scorul ridicat pe care serul Nanobrow continuă să-l obţină este datorat eficacităţii şi calităţii produsului, care satisface aşteptările multor femei şi bărbaţi din întreaga lumea.

24 Comentarii “Cum să îngrijim rapid sprâncenele folosind Nanobrow? Acţionează în doar 30 de zile!”

 1. mihaela

  ACEST SER ESTE IDEAL PENTRU MINE! <3

  Răspunde
 2. Carmen

  Îl folosesc de o lună și sunt foarte mulțumită :)

  Răspunde
 3. Mimi T.

  Încă nu am avut plăcerea să-l încerc, dar sună promițător. Aceste ingredinte fac minuni.

  Răspunde
 4. Ani

  L-am folosit și îmi place :) Nanobrow mi-a salvat sprâncenele după ce le-am distrus cu ceară.

  Răspunde
 5. scumpy

  Suna foarte bine, dar este scump, poate intr-o zi mi-l fac cadou…

  Răspunde
 6. Migdale dulci

  Un ser incredibil, nu a mai trebuit să recurg la tratamentul scump de machiaj permanent. Spâncenele mele, în sfârșit, au crescut după mulți ANI de pensat. Nanobrow este perfect!

  Răspunde
 7. Simo

  Folosesc Nanolash pentru gene și imi place efectul, așa că abia aștept să încerc Nanobrow :)

  Răspunde
  • Petruța

   Și eu m-am hotărât să încerc serul nanobrow încurajată de acțiunea serului nanolash :)

   Răspunde
   • Eva

    Și eu, am folosit Nanolash și cred că acționează la fel ca Nanobrow :)

    Răspunde
 8. Narcisa

  Când ai sprâncene extrem de subțiri și rare, faci orice și niciun preț nu e prea mare. Nanobrow are un preț foarte bun la ce efecte produce. Există seruri mult mai scumpe și mult mai slabe calitativ pe piață.

  Răspunde
 9. Iulia Stoica

  pot sa-mi regenerez sprâncenele dupa ce le-am distrus cu ceara?

  Răspunde
 10. Marina

  Pretul poate descuraja, dar chiar MERITĂ!

  Răspunde
  • ruxandra n.

   La așa calitate, prețul este de fapt corespunzător, sunt seruri mult mai scumpe pe piață și nu la fel de eficiente…

   Răspunde
 11. Paula

  În sfârșit, un ser de sprâncene care acționează fără a provoca iritații! Îl recomand tuturor femeilor care doresc un aspect natural, sprâncene mai dese și mai întunecate.

  Răspunde
 12. Corina Florea

  Cât ține un recipient de ser? De unde pot să-l cumpăr?

  Răspunde
  • MicaDoamnă

   Ține foarte mult timp. De pe website-ul oficial, baftă :)

   Răspunde
 13. Clara32

  Ce interesant! Multe bloggărițe îl recomandă. Nu știu de ce sunt atât de multe femei speriate de preț, nu este scump, toate produsele de acest tip costă la fel sau de două ori mai mult…

  Răspunde
 14. EuTuNoi

  Caut ceva similar la un preț bun. M-am hotărât să cumpăr Nanobrow.

  Răspunde
 15. sprâncene_frumoase

  Îmi place spâcenele frumos conturate, de aceea aplic cu regularitate seruri de sprâncene. Niciunul nu acționează în afară de Nanobrow, este o surpriză frumoasă – sprâncenele mele sunt frumoase și întunecate, lucesc incredibil și sunt mult mai dese. <3

  Răspunde
 16. LiliAna

  Actioneaza bine si pentru spancenele deshise la culoare si subtiri?

  Răspunde
  • ramona

   de ce să nu acționeze? Nanobrow este eficient indiferent de condiția sprâncenelor la începutul tratamentului :)

   Răspunde
 17. Gina

  Adoooooooooooor acest ser! Chiar este extraordinar! :*

  Răspunde
 18. Luminița_cosmetice

  Unul dintre cele mai bune produse cosmetice pe care am avut plăcerea să le folosesc în ”cariera! mea, ser perfect, efecte rapide și incredibil de bune, eficient, preț bun, livrare rapidă și, cel mai important, sprâncene frumoase.

  Răspunde
 19. #amsprâncenefrumoase

  Este adevărat: în sfârșit, am sprâncenele frumoase datorită serului Nanobrow!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *