Cum să scapi de acnee? Încearcă Effaclar Crema Duo de la La Roche – Posay

Crema Effaclar Duo La Roche – Posay este recomandat pentru acnee si tenul gras, cu puncte negre, porii și imperfecțiunile Este un dermo, ceea ce înseamnă că proprietățile și compoziția acestuia diferă ușor de la cosmetice standard.. Produse farmaceutice vin sub control dermatologic strict, conțin mai multe substanțe medicale și sunt foarte eficiente. Astfel de produse sunt în plus hipo alergic și nu constau din parabeni.

Crema Effaclar Duo susține eliminarea imperfecțiune, cum ar fi și blackheads decolorări. Ea limiteaza excesul de sebum, regleaza glandele sebacee si reduce stralucire. Mai mult, La Roche – Posay cosmetice pot fi de ajutor in tratamentul anti-acnee și sprijin suplimentar medicație subscris de către medicul dermatolog. crema Duo Effaclar poate veni la îndemână în îngrijirea pielii după exfoliante chimice.

Cum se aplica La Roche – Posay crema Pentru hrănitoare ingrediente pentru a absorbi și de a ajunge la straturile profunde ale pielii care aveți nevoie pentru a începe cu make-up de ștergere. Exfolierea si masca de fata se poate transforma, de asemenea, să fie benefică. Effaclar Duo ar trebui să se aplice în seara și dimineața pe pielea feței. Datorită consistenței sale delicate se poate înlocui make-up de bază.

Datorită număr de ingrediente nutritive Effaclar Duo din La Roche – Posey are grijă de pielea feței. În acest produs, vom găsi: glicerină, siliciu și zinc. Pentru eliminarea decolorări responsabile sunt ceramide și pentru exfolierea și eliminarea poluării sunt responsabile. – Acid salicilic și lactic

Effaclar Duo La Roche – Posay este plasat în alb tub de 40 ml Tubul duză este perfect pentru îndepărtarea la fața locului imperfecțiune. În această linie de produse, vom găsi, de asemenea, de strângere porii tonice, gel de curățare, crema de la fața locului pentru inflamație și cremă hrănitoare pentru tenul gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *