Cum sa utilizezi corect fondul de ten? Cele mai comune greseli

Nu utilizați fundație de zi cu zi? Crezi ca stii deja tot ce se poate ști despre aplicarea ei? Fundație aplicată corect ar trebui să acopere toate imperfectiunile, ridurile si pielea uscata. Alegerea culorii perfecte este tot atunci. Ne dorim să vă prezentăm patru greșeli cele mai comune în cererea de fundație. Le-ați face la fel de bine?

1. Skipping make-up de bază

De ce folosind make-up de bază în cazul în care fundația în sine este o bază de make-up și vor fi păstrate în plus cu pulbere în vrac? Foarte des ne sari peste make-up de bază în fiecare zi de make-up, pentru că noi credem că crema hidratanta pregătește în mod eficient pielea pentru fundație. În cazul tenului gras, cu tendinta la acnee si puncte negre se recomandă să se utilizeze ca număr mic de produse cosmetice posibil. Cu toate acestea, pielea uscată trebuie să fie corect hidratat cu baze make-up uleios, care a va adăuga unele radiații și nivelul pielii uscate.

2. cantitate excesivă de fundație

Cu cât este mai fundație mai bine capacul? Nu este nimic mai greșit decât atât. Nici o fundație va acoperi mai bine dacă vom crește valoarea sa de pe fata noastra. Nu te păcăli. Bună fundație ar trebui să se egalizeze tenul dupa un singur strat, pentru că mai mult produs aplicam mai vizibile vor deveni ridurile si pielea uscata. Minimalismul este recomandabil, în caz de fundație, pentru că numai în strat subțire, care a fost bine distribuite pe fata se va inter-amestec cu pielea și se obține un efect dorit.

3. Aplicarea fundației cu degetele

În unele tutorial on-line realizat de unii Vloggerul ai auzit că aplicarea cu degetele este cea mai rapidă metodă? Gresit. Timpul pe care il salvat pe aplicarea directă a fundației cu degetele nu este în valoare de ea, pentru că nu va arata la fel de bine ca v-ar dori să-l. Aplici fondul de ten cu pensula sau cu un burete proiectat pentru cosmetice, acesta va da un efect natural și lin distribuie pe fata. Rezultatul net va fi mult mai bine decât în cazul în care s-ar aplica fundație cu degetele.

4. umbra greșită de fundație

Cel mai bun am salvat pentru ultima dată. Problema pe care mulți dintre noi au (și știu despre el). Cea mai mare greșeală în timp ce testarea fundației este aplicarea pe partea de sus a mâinii sau încheietura mâinii – ambele nu vor da rezultate bune. Cel mai bun loc pentru fundație de testare este jawline, deoarece fundația trebuie să se potrivească cu tenul feței și a gâtului. Astfel de teste este cel mai bine pentru a efectua la domiciliu, în lumina zilei cu mostre ale produselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *