Farmona Herbal Care – Cremă cu orhidee neagră

Acest lucru ani cel mai nou din alimentație de primăvară Farmona din plante Care este o crema de fata cu întărire orhidee neagra pentru piele cuperoza. Aceasta indică întărirea, regenerare și proprietăți calmante, datorită 91% din ingrediente active concentrate pe piele. Are & nbsp; negru Orchid consolidarea & nbsp;? Zi și noapte crema pentru ten cuperoza este eficient

Scop:

Orhidee neagra întărire crema de îngrijire pe bază de plante este un produs cosmetic dedicat pentru îngrijirea pielii feței. Este recomandat pentru oameni, a căror problemă este cea mai mare cuperozei si pielea sensibila predispuse la iritatii și modificări ale pielii inestetice. Nu există nici o limită de vârstă.

Ingrediente active:

Crema de fata cu orhidee neagra de la Farmona din plante Ingrijirea are o baza de cinci ingrediente nutritive naturale. Special dezvoltat reteta de ingrediente active, care sunt 91% din produse cosmetice, pentru a îmbunătăți în mod eficient starea pielii si a aspectului. Ar trebui menționat că, crema cu orhidee din Farmona nu constă din nici parabeni, BHA, etanol, ulei de parafină, nici orice coloranți artificiali.

  • Extract orhidee neagra – scoate în evidență pielea, calmeaza iritatiile si are proprietati anti-inflamatorii.
  • Calm Complex – susține vasele de sânge, le întărește și întărește pereții.
  • Ulei de Perilla – indică antioxidant puternic, de regenerare și proprietăți calmante.
  • Ulei de migdale dulci – hrănește pielea cu vitamina A și E, intinereste și protejează aceasta.
  • Inutec – hidratează și protejează pielea împotriva iritațiilor.

Cum funcționează:

Farmona din plante Ingrijire negru Orchid crema de fata este un produs cosmetic foarte eficient pentru pielea cuperoza. Proprietățile sale se bazează în principal pe eliminarea roșeață și limitarea vizibilității vaselor de sânge. Este posibil datorită proprietăți care evidențiază de orhidee negre și complexe de ingrediente care înăsprire și vase elasticate sânge. Ingrediente active din crema orhidee neagra, de asemenea, catifeleaza, elimina inflamatiile, hidratează și regenerarea pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *