GLOV Hydro Demaquillage – Demachiant cu apă pura

Revoluția în make-up este normal, producătorii de rasă unele cu altele în idei pentru a diversifica și îmbunătăți produsele cosmetice lor. Revoluția în make-up de eliminare nu este la fel de evident, acesta este motivul pentru cel mai nou produs de la; Phenicoptere este atât de intrigant și are interesul tuturor. Acest brand a introdus linia de produse Hydro Minusi cauciuc Demaquillage. De unde fenomenul acestui gadget provin de la?

Phenicoptere este un nou, câțiva ani de brand. Scopul său este de a promova utilizarea de microfibre in Beauty & amp; afaceri spa, și mai ales credința rasturnare de necesitatea de tratamente de înfrumusețare scumpe de îngrijire a pielii de zi cu zi. Este serie de Minusi cauciuc, produse de eliminare make-up, care utilizează microfibre și sunt o confirmare a faptului că de îngrijire a pielii poate fi simplu și ușor. În make-up de ștergere cu Hydro Demaquillage Minusi cauciuc nu aveți nevoie de produse cosmetice, tot ce ai nevoie este apa, deci este complet soluție ecologică .

Fibrele din Minusi cauciuc sunt realizate cu tehnologie micro, ceea ce înseamnă că acestea sunt imperceptibile pentru ochi – de 30 de ori mai subțiri decât fibrele de bumbac și de 100 de ori mai subtire decat parul uman. Elaborarea unei abordări noi și inovatoare în make-up de ștergere costa Phenicoptere mulți ani de studiu peste mii de structuri de fibre. Produsele necesare, de asemenea, utilizați Minusi cauciuc, de absolut tehnologie micro-inovatoare. Rezultatul acestor cercetări este de fibre, care este micro-subțire și a creat special o formă. În secțiune transversală seamănă cu opt mâini steaua de mare, ceea ce oferă mai eficient și mai ușor se confruntă cu Cleanse.

Hydro Demaquillage este Minusi cauciuc, o soluție, de multe ori mai eficientă decât tradiționale make-up de ștergere. Totul datorită tehnologiei microfibre – mărimea și forma inovatoare face o garanție a Minusi cauciuc perfectă make-up de ștergere cu apă curată numai. Tehnologia microfibre este mult mai eficient decât bumbacul utilizat în tampoane. Fibrele penetrează structura pielii Minusi cauciuc și curățați-l cu privire la orice poluare, iar structura stele de mare captează murdăria în canalele sale și nu-l pata pe piele. Pentru o absorbție a apei este responsabilă din poliamidă, și pentru absorbția grăsimilor din poliester, adică a doua componentă a fibre în Hydro Demaquillage Minusi cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *