Guerlain: Crema Super Aqua

Știm cu toții că noaptea pielea noastră regenerează și se odihnește, la fel ca și întregul corp. Acesta este motivul pentru care, înainte de a merge la culcare, noi ar trebui să livreze toate ingredientele nutritive necesare pielii noastre. Cel mai bine este de a face acest lucru prin aplicarea produselor cosmetice adecvate. Unul dintre aceste produse cosmetice este anti-rid Super Aqua Cremă de Guerlain.

Super Aqua Cremă de Guerlain este proiectat pentru ingrijire a pielii a pielii mature cu primele semne ale îmbătrânirii, deshidratate și uscate. Ar trebui să se aplice în seara după îndepărtarea make-up pe piele uscată. cantitate mică de produs se aplică pe zona centrală a feței, și apoi să îl distribuie pe zonele externe. Crema trebuie lovit cu vârfurile degetelor în mișcare circulară. Aveți posibilitatea să efectuați masaj suplimentar pentru a stimula circulatia sangelui in celulele epidermei si tonifierea starea pielii.

Cum Super Aqua Cremă de la locul de muncă Guerlain?

mare rol are aici hidratarea straturilor profunde ale pielii. Acest lucru este în cazul în care restaurarea epidermă și a celulelor sale începe. Dacă ne asigura un anumit nivel de hidratare, putem intarzia aparitia ridurilor, decolorări și alte imperfecțiuni ale aspectului. Persoanele cu riduri adanci si dificil de a scăpa de petele de soare și pete de vârstă pot încerca, de asemenea Super Aqua Creme. Cu toate acestea, ele trebuie să fie pacient, pentru că, în cazul lor, produsul nu va aduce rezultate instantanee. În primul rând, ei se pot observa radiatii, netezire si hidratare, iar apoi ridurile vor deveni mai puțin adânci și epiderm va restabili.

Super Aqua Cremă de Guerlain are un delicat trandafir, iasomie si ylang ylang floare de parfum.Produsul conține câteva așa-numitele substanțe colmatare, care pot provoca blackheads, și, de asemenea, guma de xanthan și alcool. Aceste ingrediente pot duce la iritatii cu persoanele cu piele sensibilă; ele pot fi, de asemenea, rau pentru persoanele cu alergii și persoanele cu alte afectiuni ale pielii. Din fericire, în Super Aqua Creme sunt, de asemenea, substanțe naturale, calmante si hidratante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *