Înfundarea cosmetice – răspunsul la modul în care acnee si puncte negre se dezvolta

Acest produs cosmetic astupă porii”. Am auzit această propoziție tot mai des și putem observa că în fiecare zi mai mult și mai mult fetele tinere au blackheads. De ce se intampla? Pentru ca ei sa stie folosesc produse cosmetice care conțin ingrediente care contribuie la dezvoltarea punctelor negre și iritatii pe pielea fetei. in cazuri extreme se produce într-o perioadă de câteva zile sau după câteva ore de la aplicarea produsului. curățare a pielii de la puncte negre este consumatoare de timp și foarte de multe ori se termină cu un eșec.

În general, vom împărți cosmetice colmatarea în două grupuri: cele care contribuie la dezvoltarea acneei și a celor care contribuie la dezvoltarea punctelor negre . Noi vorbim despre produse cosmetice care provoacă acnee, atunci când starea pielii scade într-o chestiune de câteva ore de la aplicarea preparatului cosmetic. Se pare că, de obicei, cu modificări acnee masca de bulgării hipodermice. Ingrediente care contribuie la acest tip de iritatii sunt printre cele mai multe:. Lanolină, glicerină și SLS

În cosmetologie și dermatologie există un alt tip de cosmetice înfundarea . Vorbim despre cele care contribuie la dezvoltarea într-o chestiune blackheads de câteva săptămâni sau luni de la aplicarea produsului. Cum este posibil? Unele produse cosmetice sunt doar înfundarea porii, ceea ce face imposibil ca pielea să respire și să se descuama. Ca rezultat pe piele apar unele modificări și iritații ale pielii, inestetice care sunt foarte greu de a scăpa de.

Ce despre produsele cosmetice care nu cauzează blackheads? Acest tip de informatii noi in ultima vreme a obține mai mult și mai des de la producători care introduc această notă specială cu privire la aceasta pe produsele lor. Poate că e adevărat, dar înainte de a cumpăra noi produse cosmetice pe care nu știi nimic despre încă, compozitie doar citit scris pe concordanței. Ar trebui să evite ingrediente cum ar fi: de cele mai multe uleiuri si unturi cosmetice, vitamine (A și E, dar, de asemenea, derivate de vitamina C), pantenol, minerale (talc, zinc), emulsifianți (SLS, caolin), alcool, ceară și extracte din plante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *