Lancome My Parisian – Machiaj pastelat pentru primavara 2016

Lancome a prezentat sale make-up propunere pentru sezonul viitor. colecție de primăvară de la Lancome 2016 este cel mai mult despre nuante pastelate de produse cosmetice de la linia mea parizian. Ce vom găsi printre produsele cosmetice în această colecție? Lancome oferă două propuneri. – Paleta de farduri de pleoape si blusher in cutii de metal cu o grafică în stil delicat parizian

Lancome pentru primăvara anului 2016

Cutii metalice dulci ascunde în interior cosmetice pentru primăvară make-up. Sursă de inspirație pentru Lancome a devenit primăvară lumina soarelui, briza lumina proaspătă și, desigur, fericire, care este prezent în inimă, împreună cu zile calde de primăvară. Spring make-up cu Lancome meu parizian ar trebui să reflecte starea de spirit de primăvară, bucuria copiilor, luminoase și culori vii.

Pasteluri mele pariziene – umbre ochi

Paletă de pastel umbre ochi de la Lancome pentru primăvara anului 2016 dispune de ambalaje de metal, care seamănă cu caseta de creioane. Nouă nuanțe frumoase sunt plasate în cutii mici cubi cu capace separate, care sunt așezate liber într-un ambalaj. Mulțumită te poate scoate umbra individuale din cutie și să înceapă jocul în primăvară se amestecă de culoare Coffret afara. Ceea ce este interesant, My pasteluri pariziene umbre ochi pot fi utilizate nu numai pe pleoape, dar, de asemenea, pe obraji, ca Marcatorul. În paleta sunt nouă foarte sclipitoare, culori, suculent de primăvară (printre ele aur, roz, bej și umbra violet). Acele nuanțe nu sunt foarte pigmentate, ele dau mai mult de o sclipire decât capac. Pasteluri mele pariziene de la Lancome sunt ușor umede în contact.

My parizian Cream Blush – blusher

Blusher din primăvară colecție Lancome are, de asemenea, formulă de cremă . Este disponibil în câteva nuanțe blusher este plasat într-un ambalaj mici, rotunde realizate din metal. blusher Lovely a finisaj mat (poate fi evidențiată cu eyeshadow). Crema mea pariziană Blush dă efect natural de fard de obraz fetișcană, este ușor în aplicare cu degetele si se raspandeste cu nici o problema. În cazul blusher, de asemenea, poate fi folosit și în alte locuri decât obraji, de ex ca un Marcatorul pentru buze sau ca fard de ochi roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *