L’Oréal Paris Infallible 24h – Noutatea în materie de fonduri de ten

Fondul de ten Infallible cu efect de lungă durată de 24 de ore de la L’Oreal Paris este un produs cosmetic cu formula care se potrivește perfect cu pielea. Valued și iubit de femei câștigă popularitate mai mare și mai mare. In oferta, vom găsi, de asemenea geamăn cu finisaj mat puternic, infailibila 24h mat. Cu toate acestea, astăzi vom vorbi despre fundație de lungă durată infailibilă versiunea de bază.

Infailibila în orice situație

Numele in sine spune totul, aceasta este o fundatie te poate depinde și de asta este ceea ce se poate aștepta de la acest produse cosmetice de la L’Oreal Paris. Acesta este descris ca fiind o fundație de durată lungă , care este de acord să compromisuri în make-up. Infailibile 24h este o zi întreagă de eficiență și confort. Fundatia are șapte nuanțe , care amestec cu un ten de piele și să producă efecte naturale. Fiecare femeie va găsi o umbră pentru ea.

Acțiune complexă de 24 de ore de la infailibila L’Oreal Paris este cea mai mare dintre toate infailibilitate pentru o zi întreagă . Cosmetic se potrivește perfect tenul și acoperă imperfecțiunile, dar, de asemenea, hrănește pielea. Caracteristica sa caracteristică este rezistență la frecare off, dar, de asemenea, lipsa de stralucire, efect masca sau uscăciune.

Ingrediente inovatoare

Fond de ten de lungă durată de la L’Oreal Paris este un produs cu Tehnologia Co-Resistum (structura meshy, elastică și eficientă) dedicate tuturor tipurilor de piele. Acesta conține complex de ingrediente active, cum ar fi Acid hialuronic , care este foarte hidratant, și, de asemenea, pigmenți de culoare intensă pentru acoperirea perfectă a imperfecțiunilor și decolorări. Formula a fost îmbogățit cu magneziu și vitamina C,.

Tehnologia Co-Resistum face pielea infailibila acopere 24 de ore, cu plasă invizibilă și rezistentă. Proiectat de specialiști formulă asigură culoarea egală a tenului, perfectă acoperire, prospețime naturală, elimină monotonie, mattes zonele predispuse să strălucească și protejează împotriva radiațiilor ultraviolete nocive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *