MAC x Chris Chang – Cosmetice in culori fabuloase

În cooperare cu unul dintre cele mai noi a fost creat de colectare de produse cosmetice Mac Cosmetics cele mai colorate designeri. MAC x CHRISCHANG este o editie limitata de 14 piese linie de make-up produse, care au ambalaje atenție fabuloase și prinderea. Ce a făcut o cooperare cu proiectantul aduce? Ce vom găsi în colecția, care va fi pe piață în luna mai?

Chris Chang este unul dintre personajele cele mai colorate din lumea modei, pentru că desenele ei combină culori expresive, artă și de multe ori se referă la motive folk din diferite culturi. Acest designer este o regină de culoare, iar creativitatea și măiestria ei nu au limite. Chang pare să neclară linia dintre stylisations elegante și pline de culoare și arată că, culori uimitoare poate fi un domeniu de femei elegante. Asta este exact ceea ce x MAC colecție CHRISCHANG este ca.

Printre paisprezece produse cosmetice care le veți găsi doar colorat, plin de pasiune si modele propuneri. Au fost concepute special Packagings pentru Mac Cosmetics de Shanghai de designer si enraptures cu modele si culori. Este posibil să doriți să luați uite mai atent la colectarea, deoarece personalitatea excentrica a designerului a avut o mare influență asupra unui plin soare, pline de culoare și combinațiile coloristice originale în make-up. Printre produsele cosmetice paisprezece veți găsi: umbre ochi, rujuri și Fard. Culorile sunt dominanți violete, albastru pastel, rosu, roz și portocaliu, dar, de asemenea, în colecția veți găsi … ruj galben!

Cooperarea Mac cu Poesia, marca de Chang este primul proiect de acest fel. James Gager, CEO al Mac Cosmetics admite că el, de asemenea, nu se poate aștepta viitoare premiera mai a MAC x colectare CHRISCHANG . Colaborarea cu Shanghai, proiectantul nu ia în considerare numai ambalajul, dar, de asemenea, toate celelalte aspecte ale creării liniei. Chris Chang s-au alăturat mâinile în proiectarea, alegerea de nuanțe și chiar de campanie vizual , în care a luat parte. Este de necontestat faptul că propunerea de Mac și Poeasia este o premieră interesantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *