Machiaj anti-îmbătrânire. Cum se aplică un machiaj de întinerire?

Când vă uitaţi în oglindă, sunteţi îngrijorată că arătaţi în vârstă? Credeţi că singurul remediu pentru pielea îmbătrânită este operaţia plastică? Nu neapărat. De cele mai multe ori, este suficient să aplicaţi un machiaj care să elimine câţiva ani. Machiajul de întinerire va va ajuta să ascundeţi ridurile şi să conferiţi luminozitate tenului. Cum se efectuează? Haideţi să vedem.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Fond de ten

Începeţi machiajul de întinerire alegând un fond de ten potrivit. În acest caz, optaţi pentru un fond de ten dens, cremos pentru ten matur. Fondul de ten anti-rid ar trebui să aibă proprietăţi hidratante şi nutritive şi, de asemenea, să fie consistent şi uleios. Acest tip de produs cosmetic are, de asemenea, un efect de iluminare, care se manifestă prin abilitatea de a reflecta lumina la nivelul pielii.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Anticearcăn

Anticearcănul vă va ajuta să ascundeţi ridurile vizibile. În acest scop, utilizaţi un produs cosmetic cu o nuanţă uşor galbuie şi aplicaţi-l cât mai sus posibil – chiar sub linia genelor, pentru a atenua ochii obosiţi. Cea mai bună alegere este un anticearcăn lichid, care poate fi masat cu uşurinţă cu ajutorul unei pensule, datorită căreia va acoperi cu precizie ridurile de sub ochi.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Pudră

Pentru a obţine o nuanţă sănătoasă, care să confere un aspect întinerit, folosiţi o pudră într-o nuanţă de roz. Aplicaţi pudra pe întreaga faţă cu o pensulă mare.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Fard de obraz

Fardul de obraz are scopul de a oferi tenului un aspect sănătos, aşa că nu ezitaţi să-l folosiţi. Asiguraţi-vă că utilizaţi produse în nuanţe intense de portocaliu sau roz şi aplicaţi cu generozitate.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Luciu de buze

Machiajul îndrăzneţ al buzelor într-o culoare intensă va distrage atenţia de la ridurile din zona ochilor. Prin urmare, un luciu de buze este un element indispensabil al machiajului de întinerire.

Cum se creează un machiaj de întinerire? Ochii

Femeile mature ar trebui să utilizeze farduri de ochi, tuş şi rimel. Cele mai recomandate nuanţe sunt cele de roz deschis şi albastru marin. Un tuş de ochi negru va oferi un efect vizual de lărgire a ochiului, cu condiţia ca acesta să fie aplicat corect. Prin urmare, asiguraţi-vă că îl aplicaţi la nivelul liniei genelor, estompând spre exterior şi spre partea superioară a colţului ochiului. Întregul apect poate fi complet prin aplicarea unui strat generos de rimel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *