Machiaj de ochi cu carioca din fetru! Tușul de ochi Maybelline Master Graphic

Aplicarea dermatografului poate fi o provocare pentru unii dintre noi. Mai ales, pentru cei care nu înainte de a folosi creionul de ochi. Din fericire, Maybelline vine vorba de salvare, la make-up pentru începători și profesioniști make-up artisti cu Maybelline de Master Graphic – Dermatograf în carioca

Maybelline Maestru grafic amintește de carioca: ea a tăiat la un vârf unghi, dă culoare expresiv și are un sfat pentru al proteja de uscare. Cu o singură mișcare lină a Maybelline dermatograf vom crea o linie în orice formă. Plasând vârful într-un fel sau altul, vom trage linie subțire sau gros, drept sau asa numitul ochi de pisica. Dacă aveți orice aptitudini artistice, atunci utilizarea acestui contur de ochi nu ar trebui să fie nici o problemă.

Eyeliner Maybelline Maestrul grafic are culoare neagră intensă și se usucă rapid. Ar trebui să fii atent, deși, astfel încât conturul nu s-ar impresiona pe pleoapa. Acesta este modul înainte de aplicarea dermatograful pe care ar trebui să se aplice sau eyeshadow make-up de bază. Maybelline master grafic dermatograf stă pe piele pentru o lungă perioadă de timp, nu freca off și de culoare nu dispare. Este complement perfect pentru ochi fumuriu make-up sau nude make-up.

Cum ar trebui să utilizați Maybelline Maestru grafic? După aplicarea make-up de bază și Eyeshadow puteți continua cu creionul de ochi. Sprijini cotul pe suprafața plană și pune mâna pe obraz. Trage o linie cât mai aproape posibil de a genelor cu o singură mișcare lină. Dacă este prima ta întâlnire cu dermatograful, apoi începe cu desen câteva spoturi de-a lungul liniei genelor, într-un loc în care linia va merge și apoi să le conecteze unii cu alții. Pentru a desena o „coadă” conduce linia de sus pentru a lărgi optic ochii; pe locul de colț, bandă adezivă externă sau o linguriță. Acest truc va face ochi make-up mult mai ușor. Nu aveți nici o idee despre ce linie pentru a desena? În acest an foarte populare linii groase sunt terminate cu punct. linia clasica va arata bine pe fiecare ochi. Alegerea este a ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *