Machiaj după o noapte nedormită

Ploape umflate, ochi injectaţi, buze umflate, piele palidă sau înroşită în mod nenatural. Se pare că aţi avut o noapte grea. Nicio grijă, nu trebuie să ştie nimeni. Tot ce trebuie să faceţi este să aplicaţi un machiaj de camuflare. Acesta vă va ajuta să ascundeţi imperfecţiunile şi va oferi tenului un aspect proaspăt. Descoperiţi secretele machiajului perfect după o noapte nedormită. Vă va ajuta să arătaţi perfect în orice moment.

Înainte de aplicarea machiajului de camuflare

Nu începeţi machiajul până nu aplicaţi picături de ochi. Dacă vă simţiţi ochii uscaţi, aplicaţi „lacrimi artificiale”. Apoi, aplicaţi o mască relaxantă sau o mască de lifting facial. Fiecare dintre aceste măşti poate reda strălucirea tenului obosit, hidratându-l. Doar acum puteţi începe machiajul de camuflare.

Machiajul după o noapte nedormită – cum ar trebui să fie?

Machiajul de camuflare trebuie să fie în culori pastel. Fardul de obraz trandafiriu va împrospăta aspectul şi va revitaliza tenul palid, obosit. Din acelaşi motiv, alegeţi un fard de obraz mat într-o nuanţă de roz sau palisandru. Întindeţi o cantitate mică pe pomeţi, pe marginea bărbiei, pe frunte şi la baza părului. Aplicaţi machiajul cu precizie.

Cum se efectuează machiajul de camulare?

  • Cearcăne
    Pentru a le camufla, alegeţi un anticearcăn bun, preferabil cu o formulă lichidă şi mai deschis cu o nuanţă decât fondul de ten folosit. Aplicaţi o cantitate mică în zona ochilor şi tapotaţi uşor produsul ca pe o cremă de ochi. Dacă cearcănele sunt foarte vizibile, puteţi aplica mai întâi un strat subţire de fond de ten. Femeile care se pot lăuda cu un ten ideal, lipit de riduri pot amesteca fondul de ten cu anticearcănul.
  • Ochi înroşiţi
    Tuşul de ochi negru doar va scoate în evidenţă ochii înroşiţi, aşa că lăsaţi-l pentru altă ocazie. Ochii cu conjunctiva iritată şi injectaţi trebuie neutralizaţi cu un creion de ochi (crem sau alb). Pentru a face acest lucru, aplicaţi creionul pe linia pleoapelor, vă va conferi un aspect mai odihnit. Nuanţa bej fumurie – transparentă sau gri poate fi, de asemenea, utilă. În plus, va distrage atenţia de la ochii obosiţi.
  • Buzele
    Întregul machiaj va fi complet aplicând un ruj într-o nuanţă potrivită. Machiajul buzelor trebuie să fie proaspăt şi natural, aşa că renunţaţi la nuanţe de roşu, maro sau violet. În schimb, alegeţi un ruj deschis sau un luciu de buze în nuanţe pastel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *