Machiajul sprâncenelor cu un stilou – o alternativă la micropigmentare! Nanobrow Brow Pen [recenzie]

Ați luat în considerare micropigmentarea sprâncenelor, dar nu vă plac procedurile invazive? Și eu la fel!

Machiajul permanent poate fi destul de dureros și poate dura câteva ore. Faptul că există posibilitatea ca aceasta să nu arate exact așa cum îmi doresc mi-a provocat multe nopți nedormite. Micropigmentarea sprâncenelor este similară unui tatuaj, deoarece pigmentul este introdus sub epidermă, astfel încât dacă ceva nu merge bine (de exemplu, pielea poate respinge culoarea), aspectul inestetic este dificil de îndepărtat și rămâne cu voi timp de multe luni.

Uff… Din fericire, am descoperit o alternativă! Îmi place efectul natural de sprâncene groase obținut în urma micropigmentării, prin urmare am căutat un produs care să îmi permită să obțin un aspect similar. Și l-am găsit! Sunteți curoase? :)

Un stilou de sprâncene cu efect de micropigmentare a sprâncenelor – Nanobrow Microblading Pen

Nanobrow Microblading Pen este produsul perfect pentru cele care doresc să-și îmbunătățească aspectul sprâncenelor rapid și ușor. Indiferent dacă aveți arcuri subțiri și peticite sau dacă doriți să le corectați forma și să umpleți zonele rare – acest stilou de sprâncene vă ajută să obțineți un efect natural în mai puțin de câteva minute. Micropigmentare fără riscuri? Eu zic că DA :)

✔ Precizie remarcabilă

Stiloul Nanobrow este modul meu preferat de a-mi indesi sprâncenele, de a le uniformiza forma și camufla imperfecțiunile. Creez linii subțiri pentru a umple arcurile, golurile și zonele rare. Vârful subțire ca o pană îmi permite să trasez linii fine care nu se pot diferenția de firele naturale de păr. Arată de parcă nici nu sunteți machiate! :) Efectul este foarte subtil. În plus, machiajul efectuat cu un stilou de sprâncene arată mult mai natural decât micropigmentarea (este doar opinia mea!).

✔ Un efect de sprâncene stufoase în mod natural

Pigmenții sunt foarte intenși, dar nu prea puternici, ceea ce vă permite să contruiți treptat culoarea și să evitați efectul de sprâncene prea întunecate sau false. Nanobrow Microblading Pen prezintă un vârf precis inspirat de tehnica de micropigmentare care vă permite să vă modelați cu acuratețe sprâncenele și să umpleți golurile dintre firele de păr. Cele câteva nuanțe disponibile facilitează găsirea celei perfect potrivite pentru cele cu subton rece sau cald de piele.

✔ Performanță de câteva ore și rezistență la apă

Machiaj de sprâncene care rămâne intact în timpul unei sesiuni intense la sală, unei zile fierbinți de vară sau unei pertreceri la piscină? Nici mie nu mi-a venit să cred până când am testat stiloul de machiaj Nanobrow. Formula sa rezistentă la apă garantează o performanță durabilă. Faceți-vă machiajul fără efort și va arăta impecabil până când îl îndepărtați cu apă micelară sau ulei demachiant :)


Nanobrow Microblading Pen

Produs disponibil in culori:

Cum se efectuează machiajul sprâncenelor cu un stilou de sprâncene?

Vă prezint metoda mea prin care să vă machiați sprâncenele cu un stilou :)

  1. Alegeți un stilou într-o nuanță care se potrivește culorii părului și pielii voastre.
  2. Înainte de a folosi produsul, curățați-vă arcurile de orice reziduuri de machiaj pentru a adera mai bine la firele de păr.
  3. Periați sprâncenele cu o periuță pentru a obține forma dorită.
  4. Poziționați vârful stiloului vertical pe sprâncene, astfel încât punctul său atinge doar puțin pielea – astfel, veți avea garanția trasării cu precizie a liniilor subțiri.
  5. Începeți prin umplerea golurilor și peticelor din zona arcurilor. Trasați linii și fire de păr extrem de scurte, imitind sprâncenele naturale. Evitați să creați linii prea lungi, deoarece riscați un aspect caricatural sau grotesc.
  6. Trasați în direcția naturală de creștere a părului.
  7. Finalizați machiajul cu un gel transparent care să vă fixeze firele de păr (opțional). 

Un stilou de sprâncene este o metodă rapidă și facilă de a obține fire de păr frumos accentuate și groase optic. Încercați această metodă de machiaj și veți vedea cum doar o mică diferență poate oferi sprâncenelor voastre un aspect mult mai expresiv! :)

Înainte de a întreba: Nanobrow Eyebrow Pen poate fi achiziționat de pe website-ul oficial → nanobrow.roÎl puteți cumpăra online sau din magazinele fizice – cred că Douglas îl are în oferta sa.Până data viitoare! Pupici! :)