Masca crema fata Orientana cu papaya

Orientana este unul dintre brandurile cele mai apreciate in randul companiilor de ingrijire a pielii, iar obiectivul său principal este de a oferi consumatorilor eficiente, sigure și cele mai multe dintre toate produsele cosmetice naturale. Unul dintre aceste produse este crema-masca cu papaya, care a fost creat pentru piele cu decolorări. Ce este acest produs similar?

Face Cream-Mask Orientana este un produs ușor, cu textura de gel, care combină într-proprietăți intense ale măștii de față și proprietățile cremei (de exemplu, de absorbție bună). Crema-masca cu papaya este un produs Orientana preparat special pentru pielea problematică cu decolorări.

Cum funcționează?

Producator asigura ca crema de fata-masca cu papaya are un proprietăți multidimensionale – protejează pielea, exfoliaza celulele moarte ale pielii, hrănește (datorită minerale și vitamine), Unelte de netezire si curata. Cu toate acestea, cele mai importante proprietăți ale cremei este de a elimina decolorări, face modificări mai puțin vizibile și chiar pistrui pielii albirea.

Ce vom găsi printre ingredientele?

Compoziția acestui cosmetice se bazează în principal pe un extract de papaya naturală îmbogățită cu ingrediente suplimentare.

  • Papaya conține mai multe proprietăți cosmetice și măști de față cu papaya naturale sunt folosite în Asia pentru vârstele. Este un fruct bogat in vitamina C, vitamina E, acid folic, magneziu, potasiu, zinc și mai mulți antioxidanți naturali. Conține, de asemenea, care este papaina considera ca o enzima exfoliant protejarea pielii împotriva producției de melanină în exces și constă în proprietăți de albire.
  • Ovăz tibetan , și anume ingredient adițional de crema-masca Orintana, care este bogat în ingrediente cum ar fi minerale, vitamine și siliciu. Extractul ofera ovăzului mai fina si elasticitate, dar, de asemenea, îi pasă de umiditate adecvată a pielii.

Cum să-l folosesti?

Cremă-mască Orientana cu papaya este mult diferit de alte produse de îngrijire a pielii din această categorie. Ar trebui să fie aplicat pe o piele curata de fata timp de aproximativ 20 de minute inainte de somn, la fel ca și crema. cantitate mică de masca de gel poate fi utilizat pentru masaj facial, inclusiv ochii si buzele si zona de la stânga pentru a absorbi. masca nu ar trebui să fie papaia clătite, care este cea mai importantă diferență în cererea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *