Nanobrow Shape Mascara – un rimel ideal pentru sprâncenele voastre

Ce tip de sprâncene aveți? Sunt prea deschise la culoare și aproape invizibile sau groase, pline și dezordonate? Indiferent de problema cu care vă confruntați, un rimel bun de sprâncene vă poate ajuta să o soluționați. Iată ultima senzație în materie de produse de frumusețe care a cucerit Internetul! Descoperiți Nanobrow Shape Mascara și aflați cum vă poate schimba aspectul sprâncenelor în doar o clipă.

Cum să alegeți un rimel bun de sprâncene?

Cum știm dacă un anumit rimel de sprâncene merită achiziționat? Un obicei bun este de a verifica recenziile înainte de a-l cumpăra și de a lua în considerare câteva aspecte care să vă ajute să determinați dacă este o idee bună să-l includeți în trusa de machiaj.

  • Alegerea culorii potrivite de cosmetic ar trebui să fie una dintre priorități. Ar trebui să se potrivească nuanței reale a firelor de păr din zona sprâncenelor și, de asemenea, a pielii. Multe rimeluri sunt disponibile în culori nenaturale care, din păcate, oferă mai degrabă un efect grotesc sprâncenelor. Nanobrow Shape Mascara este disponibil în trei nuanțe minunate care arată natural la nivelul firelor de păr și creează aspecte frumoase de machiaj. În plus, arată perfect în orice lumină, chiar și în cea puternică.
  • Consistența rimelului de sprâncene este, de asemenea, un aspect important de luat în considerare. O mulțime de rimeluri sunt prea dense și au o textură lipicioasă. Altele sunt prea lichide, oferind astfel rezultate temporare. Nanobrow Shape Mascara este un produs perfect și din acest punct de vedere. Are o consistență fantastică, astfel încât nu lasă firele de păr grupate sau alipite – acoperă fiecare fir mic de păr cu un strat uniform de produs și oferă sprâncene tridimensionale, răsfirate. 
  • Un alt lucru important este periuța de sprâncene pe care o folosiți. Fiecare producător echipează, de obicei, rimelul cu un tip de periuță, care este mai degrabă mică cu peri uniformi de același tip. Nu toate funcționează la fel de bine pe cât ar trebui, întrucât majoritatea nu separă firele de păr ale sprâncenelor și aplică o cantitate mai mare de cosmetic decât este necesar. Nanobrow Shape Mascara este diferit: dispune de o periuță rafinată, ergonomică și ușor de folosit care face machiajul simplu, rapid și extrem de precis!
  • Rețineți că rimelul ales de sprâncene trebuie să fie rezistent și consistența sa nu ar trebui să se usuce prea rapid deoarece face stilizarea dificilă – părul grupat are un aspect inestetic la nivelul sprâncenelor. Totuși, veți adora consistența Nanobrow Shape Mascara care, chiar dacă se usucă rapid, vă permite să vă faceți machiajul și să vă stilizați sprâncenele în timp util.

Nanobrow Shape Mascara

Numeroase utilizatoare mulțumite au ales, în mod special, acest rimel – de ce? Deoarece sprâncenele stilizate cu ajutorul produsului Nanobrow Shape Mascara arată cel mai bine! Sunt un pic mai groase, culoarea lor este mai intensă, par mult mai pline și sunt perfect stilizate. Machiajul este durabil și va rezista toată ziua. Rimelul adaugă o culoare frumoasă, bogată sprâncenelor voastre. Periuța, de asemenea, funcționează incredibil de bine, astfel încât machiajul durează doar o secundă! Fără nicio îndoială, veți fi uimite de periuța mică și precisă de sprâncene. Nanobrow Shape Mascara oferă definiție și dă sprâncenelor forma perfectă. Vă va stiliza chiar și firele de păr foarte rebele și necooperative. Sprâncenele vor fi disciplinate și fixate, fără fire de păr alipite sau grupate inestetic. În plus, Nanobrow Shape Mascara poate fi folosit individual sau ca ultim pas a unui machiaj efectuat cu creionul sau pomada.

Nanobrow Shape Mascara – cum se folosește?

Aplicarea produsului Nanobrow Shape Mascara este incredibil de facilă: sunt suficiente doar câteva mișcări din periuța de sprâncene. Rețineți, totuși, că machiajul nu ar trebui să fie efectuat în grabă deoarece aceasta ar putea duce la lipsă de precizie. Periuța ar trebui să fie acoperită cu rimel și apoi folosită pentru a peria firele de păr încet și cu atenție. Nu aplicați prea mult la un moment dat, este mai indicat să adăugați mai multe straturi odată ce primul strat se usucă în totalitate.

Atenție la direcția în care periați firele de păr ale sprâncenelor – cele de jos ar trebui periate în sus, iar restul, cele din secțiunea de mijloc și din zona cozilor sprâncenelor – în sus și în afară. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *