Pachet pentru dormit – Modul asiatic pentru hr[nirea pielii peste noapte

In ultimele cateva luni, printre mai mult și mai puțin celebri stele este cunoscut nouă tendință în îngrijirea pielii. Ea încet începe să intre chiar și pe piața autohtonă, deși nu este la fel de popular încă. Este vorba despre ambalaj de dormit, adică mască facială peste noapte. Ce diferă de pachet de dormit de la masca de fata regulat? Cum să-l folosească?

Pachetul pentru dormit este o tendință, care (la fel ca și alte metode nutritive unice) a venit la noi din regiunile Asia. Acolo măști de față peste noapte sunt plus fata de zi cu zi de ingrijire a fetei complexe. După cum probabil știți, asiatici ca stratificarea produselor, ceea ce este de așteptat să fie metoda lor pe piele pentru totdeauna tineri și fără cusur. Cea mai mare parte, de îngrijire a pielii lor are mai multe etape, iar ultimul este aplicarea măștii de față peste noapte . – Pachet de dormit

Europenii folosesc, de asemenea, proprietăți benefice ale mai multe Stratificarea de produse de îngrijire a pielii, cu toate acestea, nu este dezvoltat la fel de puternic cum este în Est. Acesta este motivul pentru femeile sunt încă destul de sceptici cu privire la măști de față peste noapte. Asiatici evidenția faptul că este metoda de mare de regenerare. În timpul nopții, atunci când pielea noastră se bazează, cu formula concentrată a pachetului pentru dormit este absorbit mai bine și susține regenerarea naturala a pielii.

Pachetul pentru dormit are consistență de gel, de obicei, care se aplică la fel ca masca de fata regulate. Singura diferență este că trăim dormit pachet peste noapte. Cea mai mare îngrijorare este faptul că masca poate murdări lenjerie de pat, păr și totul în jur. Contrar aparențelor, ambalaj de dormit nu este faptul că limitarea, deoarece consistența gelului a produsului absoarbe bine, să nu se împrăștie sau murdărie după ce se usucă. Puteți încerca cu ușurință dacă această metodă este pentru tine.

Asiaticii utilizează pachetul pentru dormit ca una dintre mai multe etape în îngrijirea pielii, dar pentru noi poate fi mai mult ca un echivalent de crema de noapte. Dupa ce curatirea temeinică a feței și a frecat aplică masca peste noapte hrănitoare și clătiți-l în dimineața. Sarcina sa principală este de a menține nivelul de hidratare a pielii, profund hidratează, detoxifiere, evidențiați, porii de strângere și intinerire (antioxidanți, anti-riduri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *