Regenerarea pielii primavara – de unde sa incepi?

Primăvara este aproape peste noi. În curând vom pune jachete, pălării și eșarfe în garderoba, iar noi vom scoate rochii, bluze strâmte și fuste scurte. Dar, înainte de a ajunge la ea trebuie să ne pregătim pentru zilele calde viitoare și schimbarea dulap. Vom avea nevoie de cunoștințe de îngrijire a corpului.

Pielea are nevoie de cuperoza preparate speciale înainte de primăvară. De ce? Din cauza radiațiilor solare determină lărgirea vaselor sanguine și duce la înroșirea pielii. De Veți Avea Nevoie de caimac pereti speciali un Vaselor de strângere Sau de sânge protejare solară. Produsele pe care le alegeți ar trebui să constea din rutin, vitamina C și PP. Lipsa de cosmetice necesare poate duce la agravarea stării pielii și poate duce în continuare la rozacee. Puteți cere, despre tratamentul cu laser în salonul de înfrumusețare. impuls de lumină va elimina „viță de vie de păianjen” și va îmbunătăți aspectul general al feței.

Înainte de a începe soarele să strălucească mai intens aveți nevoie pentru a avea grijă de pielea feței. Noi poate fi microdermabraziune, exfolieri vs coji chimice. Exfoliante si microdermabraziune va elimina celulele moarte ale pielii, ridurile si aplatiza lumina decolorări, in timp ce peeling chimic va regenera epiderma. Acest tip de tratament este de ajutor pentru persoanele cu gras, combinație și predispus la imperfecțiunile pielii. În cazul în care aveți de-a face cu cicatrici adânci și întunecate sau acnee incomode, atunci puteți încerca, de asemenea, un tratament cu laser. Cu toate acestea, amintiți-vă că o astfel de procedură poate fi realizată numai prin cosmetician antrenat cu utilizarea de produse cosmetice specialistic.

Nu uita despre clivaj. Pielea are nevoie de ton în sus și epiderma are nevoie de coaja. soluție de mare ar fi, de asemenea, hidratare intensivă cu uleiuri de corp uscate. o parte foarte importantă de îngrijire a corpului este masajul cu cuburi de gheata pentru stimularea circulatiei sangelui. clivaj pentru masaj cu cuburi de gheata intr-o mișcare circulară; Procedura de finisare în zona gâtului. Nu uita despre sâni; aplica tonifiere sau hidratare masca. Puteți încerca, exerciții pe muschii partea superioara a pieptului, de asemenea.

Șoldurile tratamente nu numai tonuri de sus, dar, de asemenea, ajuta la reducerea celulita si vergeturi. La doar câteva minute de masaj cu produse cosmetice speciale este suficient pentru a face pielea frumoasa, flexibila si mai tineri. Aveți posibilitatea să utilizați o mănușă sau burete, cu suprafață aspră. Aparent, peeling chimic este, de asemenea, foarte eficient în slăbire în jos șolduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *