Sanex Dermo – Cosmetice de îngrijire a pielii pentru piele delicată

produse sigure și eficiente pentru fiecare tip de piele, care va asigura hidratarea si restabilirea sanatatii? Asta e oferta Sanex, brand-ul care timp de 30 de ani, creează formule avansate pentru produse cu ingrediente identice cu cele care sunt prezente în piele actuale. Sanex Dermo sunt produse de îngrijire a corpului create pentru protecția complexă a stratului cornos. Ce are de brand trebuie sa ofere? Cum funcționează produsele Sanex funcționează?

Geluri de duș și antiperspirante pentru o piele sanatoasa
Produse

Sanex sarcină principală este sprijini bariera naturala de protectie a pielii. piele sanatoasa are nevoie de îngrijire de zi cu zi pentru ca aceasta să păstreze starea corespunzătoare. Gel de dus Sanex și antiperspirat sunt linia de produse pentru eficiente de îngrijire a pielii, datorită formulei în condiții de siguranță. Compoziție produselor Sanex se bazează în principal pe substanțe non-chimice, care sunt prezente în mod natural în piele. Scopul utilizării produselor Sanex este acela de a asigura functiile optime ale celulelor pielii.

Hidratare profundă

cosmetice Sanex Dermo ar trebui să garanteze hidratare adecvata a pielii. pielea sănătoasă trebuie să fie hidratat, de aceea Sanex are grijă de nivelul adecvat de apă în piele cu substanțe hidratare naturală. < / strong> ingrediente bine alese asigură că Sanex Dermo va mentine apa in piele datorita capacitatii de a atrage particulele sale. Acest lucru influențează pielea determinând-o să fie mai moale și mai flexibilă.

Acid; bază homeostazia

  • Produse
    Sanex sunt, de asemenea, o mare modalitate pentru oferind pielii cu un pH echilibrat, Pielea este ușor acid, astfel încât utilizarea alcalină sau reacție neutră, și chiar apa dură poate perturba acidul & ndash;. homeostazei de bază. Gel de duș Sanex Dermo este un produs cu o reacție acidă pic la nivelul pielii naturale acide, , iar utilizarea lui poate restabili pH-ul natural.
  • Protecție complexă
    Sanex Dermo Formula ofera pielii cu ingrediente nutritive esențiale, care asigură îngrijirea corespunzătoare a pielii și consolida-l. Produsele Sanex au fost dezvoltate într-un mod, astfel încât acestea să coopereze cu pielea și crește rezistența naturală la factorii nocivi, cum ar fi bacteriile si germenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *