cel mai bine cotat ser facial anti-roșeață Nanoil

Serul remarcabil Nanoil bogat în extract de castan sălbatic

Un ser facial cu o concentrație echilibrată de ingrediente este un produs esențial pentru tratarea capilarelor sparte. Cele bogate în extract de castan sălbatic sunt cele mai eficiente pentru întărirea și îmbunătățirea pielii. Nanoil Anti-Redness Face Serum este un bun exemplu. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre acest produs.

Castanul sălbatic conține o mulțime de ingrediente benefice care au fost infuzate de mulți ani în produsele de îngrijire a pielii și în medicamente. Extractele sunt obținute mai ales din scoarță, frunze și semințe. Acestea sunt incluse cel mai frecvent în loțiuni, creme, exfoliante și, mai rar, în seruri. Din fericire, Nanoil a conceput un ser și l-a infuzat cu extract de scoarță de castan – partea arborelui cu cel mai bun efect asupra tenului cuperozic.

De ce este serul o alegere bună?

Unele dintre dumneavoastră folosiți fie un ser facial, fie un produs hidratant, ceea ce nu este o idee bună. Acestea ar trebui folosite împreună pentru a obține cele mai bune rezultate. Serul conține mai puține ingrediente, însă concentrația sa este mult mai mare. În plus, acesta poate pătrunde prin epidermă și îmbunătăți derma. Aceasta rezultă într-o îmbunătățire foarte rapidă a sănătății și aspectului pielii. Când aplicați o cremă facială după un ser, intensificați efectele și sigilați componentele active din ser.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: nu conține doar castan sălbatic

  • Extractul de scoarță de castan sălbatic sigilează vasele de sânge și le întărește, prevenind astfel ruperea acestora. Este, de asemenea, antioxidant și, astfel, previne îmbătrânirea prematură a pielii. Face capilarele mai puțin vizibile și reduce zonele înroșite.

După cum puteți vedea, doar acest ingredient oferă o mulțime de beneficii. În orice caz, Nanoil a îmbogățit formula și cu alte substanțe vegetale:

  • Extract de chiparos
  • Extract de tei
  • Extract de Punarnava

Toate aceste ingrediente completează în mod ideal acțiunea extractului de castan sălbatic și, în plus, hidratează, calmează și sigilează vasele de sânge.

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Informații suplimentare

La final, câteva detalii suplimentare care vă vor fi utile.

– cantitatea

Serul este disponibil într-un recipient din sticlă de 1.69-oz.

– prețul

Luând în considerare ingredientele și cantitatea recipientului, serul nu costă mult.

– consistența

Este un ser pe bază de apă, prin urmare, este ușor, se absoarbe rapid și nu supraîncarcă pielea.

– de cumpărat

Este disponibil online, de exemplu, pe www.nanoil.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *