Tehnologie cosmetică: Hi – Tuș Tech de la Pierre Rene

Știi că creionul de ochi singur este suficient pentru ochi frumos make-up? Desigur, trebuie să știe cum să folosească acest cosmetice pentru a face acest lucru. Acesta este motivul pentru brandurile cu una vie alta pentru a crea dermatograful mai noi și mai ușor. Una dintre ele este Hi – Tech. Eyeliner de la Pierre Rene

Ce este atât de special despre Pierre Rene Hi – Tech Eyeliner? In primul rand cosmetice atrage atentia cu un aspect original, formă de ambalare este ajustată la mână de sex feminin.; seamănă cu arma sau cu gheare de pisică. Pen-ul este ascuns sub vârful, care împiedică uscarea acestuia. Având în vedere simplitatea în utilizare, se recomandă, de asemenea, pentru persoanele care tocmai au început utilizarea make-up. Într-un ambalaj alb se potrivește 0,1 Oz de lichid negru rezistent la apa. Hi – Tech dermatograf stă pe pleoape zi întreagă, nu freca sau se estompeze. 100% este potrivit pentru linii în toate formele și lungimile. Cosmetice oferă acoperire perfectă și o culoare intensă. Acesta va indeplini orice, chiar și foarte subtil, ochi make-up. Ce păcat că este disponibil doar în culoarea neagră.

Cum ar trebui să utilizați Hi – Tech Eyeliner Pierre Rene Pentru cosmetic să dureze mai mult, se aplica pe pleoape unele make-up de bază și pudră mată. Apoi strângeți ușor pleoapelor și de-a lungul genelor trage linia de câteva puncte – conecta puncte și linia este gata. Acum puteti ingrosa un pic, ascuți & coada; sau desena linii similare la colțurile interioare ale ochilor.

Este demn de știut că, în primăvara – vara 2016 sezon la modă va fi doar linii trasate cu creionul de ochi. Puține alte tendințe implica pete, blots si alte modele; Și nu numai pe pleoape Puteți folosi, de asemenea, creion de ochi pe pleoapa superioară și o creasta pe frunte; mare va fi linii sclipitoare și brocart. Dacă doriți ca pentru a spori pâlpâirea ochilor make-up, apoi pe Hi – Tech Eyeliner de la Pierre Rene aplica cosmetice cu particule strălucitoare prin tragere la o altă linie sau care acoperă cu ea întreg pleoapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *