Tendințe coreene – Fondul de ten Cushion Compact

Europenii a adoptat o multime de practicile de frumusețe ale femeilor din Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat. Unul dintre cele mai noi tendințe pentru câteva luni, acum sunt pernele fundații compacte, care iau inimile femeilor din întreaga lume de furtuna. Acele fundații coreene se combina in proprietatile cremelor BB, fundațiile minerale și au formula de lumină, care este ușor de utilizat. De ce este pernele compact atât de popular?

De ce toată lumea sunt atât de interesați de pernele CC Compact?

Mai întâi menționează de pernele de fundație Compact ajunge la doar câteva, pentru că Europa nu era interesat de o anumită noutate coreeană. La început, fundații de acest tip, cum ar fi lichid fundație perna Lancome Miracle Perna, au fost disponibile în număr limitat de țări și nu au fost foarte populare. Astăzi, tot mai multe branduri oferă fundații pernei, dar alegerea este încă limitată. Abia am început să appreceate noutățile din Est, în timp ce descoperi secretul frumuseții de asiatici.

Cum pernă lichid fundație aspect compact, cum ar fi?

La prima vedere, se pare ca un compact regulat, dar are ceva mai mult la ea. În loc de bază apăsă compact are o pernă. Ciudat? Acest lucru burete este îmbibat în fundație cu textură foarte lichid. Administram fundația cu pad-ul special, care este izolat în mod corespunzător pentru a se proteja de înmuiere nedorite în cosmetice. O astfel de metodă de aplicare permite să se aplice într-adevăr lumina, cu formula capac de bază, fără teama de scurgere, inegale de distribuție sau de ponderare a pielii cu produsul. Din cauza cu formula sa inovatoare este recomandat să se aplice perna compact cu proiectat pentru ea burete, iar aplicația cu degetele (așa cum, de obicei, face acest lucru), poate fi problematică cu consistența cosmetice, nu menționăm că este total neigienic.

Care sunt avantajele compactului pernei?

Nu fără motiv, noi, puțin câte puțin preiau, în noutățile cosmetice și tradiții din Est. asiatici mult timp în urmă a descoperit secretul de piele vreodată frumoasă, tânără și sănătoasă. Noi doar încercăm să le ajungă din urmă în îngrijirea pielii. Lichid fundație pernele Compact este o modalitate coreeană pentru o lumină și piele frumoasă pernele Compact este un produs cosmetic care:

  • oferă coperta perfectă a imperfecțiunilor;
  • are în mod excepțional lumină și delicată formulă,, care este neobișnuit în cazul fundațiilor;
  • suporturi de îngrijire a pielii cu ingrediente nutritive naturale;
  • permite reglarea nivelului de acoperire;
  • frunze strat subțire de produs fără efect masca;
  • nu bloca porii și este lumina pentru piele;
  • este perfect pentru uscat, precum ten gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *