cel mai bun kit de extensie de gene de acasă

Clasament cu kituri populare de extensii de gene DIY

În căutarea de gene false, ai posibilitatea să alegi genele obișnuite aplicate peste genele naturale sau așa-numitele extensii de gene DIY, care se aplică pe sub ele. În ultima vreme, cea de-a doua metodă a devenit deosebit de populară. Acest lucru se datorează faptului că aplicarea genelor cluster (smocuri) DIY este mult mai ușoară. În plus, produc un efect mai natural. Condiția, desigur, este ca setul ales pentru extensia genelor DIY acasă să conțină clustere de gene de înaltă calitate și un aplicator cu formă adecvată. Ce branduri renumite au astfel de seturi în gama lor? Iată un clasament cu cele 7 sugestii ale noastre.

Clasament cu cele mai populare kituri de extensii de gene DIY pentru începători 

Genele perfect accentuate sunt visul multor femei. Pentru a obține acest efect, merită să optezi pentru gene cluster care se aplică sub genele naturale. Trebuie să fi observat că acest tip de gene devine din ce în ce mai popular printre influencerițele de make-up foarte cunoscute. Deoarece mănunchiurile nu se aplică pe deasupra, ci pe dedesubt, ele sunt mult mai puțin vizibile și oferă un efect mult mai plăcut.

Genele cluster sunt un produs pe care poți să îl aplici de una singură. Cu siguranță orice femeie care se machiază zilnic și are câteva abilități de bază se poate descurca. Cel mai indicat este să achiziționezi genele cluster într-un kit pentru începători pentru o aplicare DIY. De obicei, acestea conțin instrucțiuni pas cu pas pentru a face aplicarea mai ușoară. În plus, există multe videoclipuri online care îți arată cum să o faci corect. Poți consulta procesul de aplicare a genelor în 4 pași pe site-ul Nanolash, și nu numai.

Rezultatul obținut în urma aplicării complete poate fi afectat atât de precizia aplicării, cât și de calitatea genelor în sine. Genele cluster de la cele mai bune branduri produc un efect atât de natural încât cei din jur nici nu observă că le porți. Cum să alegi un set pentru extensia genelor DIY acasă astfel încât să obții un efect super spectaculos?

Cu siguranță trebuie să arunci o privire la următorul clasament. Acesta face o comparație a celor mai bune kituri de extensii de gene DIY, incluzând seturi de la cele mai populare mărci. Printre acestea, se numără kitul profesional de extensii de gene Nanolash, precum și produse de la Glamnetic, Ardell, Lashify și Tatti Lashes.

Starter kituri pentru stylingul genelor acasă – TOP 7 produse de luat în considerare

Datorită interesului imens, tot mai multe branduri de frumusețe lansează în fiecare zi extensii de gene DIY. Printre acestea, există anumite kituri pe care lash artiștii și make-up artiștii profesioniști le folosesc cu nerăbdare. Care dintre seturile disponibile pe piață merită atenția ta, astfel încât genele cluster să poată produce cele mai satisfăcătoare rezultate?

Următorul clasament conține 7 sugestii demne de recomandat, din diferite categorii de preț. Fiecare kit de extensii de gene inclus în acest clasament prezintă atât avantaje, cât și unele dezavantaje, aspecte pe care este important să le știi înainte de a cumpăra kitul.

1. NANOLASH DIY Eyelash Extensions Starter Kit

DIY Eyelash Extensions Starter Kit nanolash

Kitul de extensii de gene – DIY Eyelash Extensions Starter Kit este deja un produs viral. Multe influencerițe îl recomandă, notând, printre altele, că ai nevoie de doar 10 minute pentru a aplica aceste gene cluster. De altfel, se găsesc mai multe reeluri și videoclipuri online care arată că aceste gene false sunt într-adevăr super ușor de aplicat.

Kitul de la brandul Nanolash include:

  • 36 de clustere de gene în trei lungimi – 10, 12 și 14 mm, cu o selecție de 8 stiluri disponibile (inclusiv                    DIVINE, FLIRTY și HEARTBREAKER)
  • un bonder – un produs de 5 ml necesar pentru aplicarea clusterelor
  • un sealer – o formulă de 5 ml necesară pentru a fixa efectul final al genelor
  • un aplicator – are o formă specială pentru a facilita apucarea și aplicarea clusterelor
  • un remover – un produs de 5 ml care facilitează îndepărtarea extensiilor

Conform afirmațiilor producătorului, genele cluster DIY Eyelash Extensions Starter Kit trebuie aplicate sub genele naturale, la aproximativ 1 mm distanță de linia apei. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să te asiguri că le aplici uniform. Din fericire, genele sunt foarte moi, ceea ce garantează nu numai rapiditate, ci și o aplicare ușoară.

Un mare avantaj al setului de la Nanolash este consistența adezivului. Este suficient de dens încât să nu curgă, dar și suficient de fluid încât să nu formeze cocoloașe.

Cele 36 de mănunchiuri de gene ar trebui să fie suficiente pentru 4 până la 6 aplicări. Mai mult, aceste extensii de gene DIY pot rezista pe ochi până la aproximativ 7 zile. Unele utilizatoare susțin în recenziile lor că durabilitatea genelor a fost chiar mai bună în cazul lor.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ocupând locul doi în topul nostru de kituri pentru stylingul genelor, acest set este și el recomandat cu nerăbdare de multe influencerițe. Este compus din clustere de gene, precum și un adeziv (care asigură durabilitatea aplicării), un aplicator și un dizolvant care permite îndepărtarea ulterioară a genelor.

Imediat cum deschidem setul, putem vedea că aplicatorul inclus este foarte bine conturat și are mărimea ideală. Cu toate acestea, aspectul și finisajul buchețelelor de gene în sine lasă mult de dorit. Cu excepția faptului că sunt de lungimi variate, se poate observa că nu diferă semnificativ între ele.

Avantajul Ardell X-tended Wear Lash System KIT este că genele pot fi aplicate în 10-15 minute, însă trebuie reținut că sunt kituri care asigură un proces de aplicare chiar în și mai puțin timp de atât. Ne referim aici la kitul de la Nanolash, unde doar 10 minute sunt de ajuns pentru a crea un look complet de gene.

3. KISS Falscara Starter Kit

Un alt kit pentru extensii de gene do-it-yourself vine de la un brand cunoscut și apreciat de mulți ani de iubitoarele de produse cosmetice și accesorii pentru machiaj. Falscara Starter Kit se bucură de o reputație la fel de bună ca și celelalte produse ale brandului. Kitul conține 10 clustere de gene și dispune de:

  • BOND (formulă pentru aplicarea genelor)
  • SEAL (produs pentru fixarea lookului)
  • un aplicator (penseta specială menită să faciliteze aplicarea clusterelor)

Având în vedere că Falscara Starter Kit include doar 10 clustere de gene, reiese că setul ajunge doar pentru o singură aplicare. Online, găsești informații conform cărora, dacă sunt aplicate corect, aceste gene pot rezista până la 10 zile fără deformări grave. Cu toate acestea, este esențial să fie protejate peste noapte folosind OVERNIGHTER Long Wear Sealer. După cum se poate vedea, starter kitul de extensii de gene de la Kiss nu include și acest produs, iar asta este cu siguranță un mare minus.

Mănunchiurile de gene de la această marcă sunt reutilizabile, ceea ce ar putea justifica de ce sunt atât de puține în kit. Chiar și așa, tot trebuie menționat că sunt concepute pentru maximum 3 aplicări. Pentru a le folosi în mod repetat, trebuie îndepărtate cu mare grijă, însă lipsa unui dizolvant poate să-ți îngreuneze această sarcină.

4. Velour-Xtensions Kit

Avem aici o opțiune interesantă pentru femeile care își propun să își pună extensii de gene în mod regulat, iar asta pentru că Velour-Xtensions Kit pentru stilizarea genelor acasă poate fi achiziționat pe site-ul producătorului ca atare sau sub formă de abonament. Și atunci, cu o utilizare frecventă, devine un pic mai ieftin pe termen lung.

Velour-Xtensions Kit de la Velour Beauty este un kit micuț. Conține doar 12 clustere de gene, nu cu mult mai mult decât primești în setul de la Kiss. În comparație cu DIY Eyelash Extensions Starter Kit de la Nanolash, care oferă 36 de clustere de gene, aceste două seturi se situează destul de slab. Brandul mai include în set și un aplicator și un bonder. Cu toate acestea, nu e prevăzut cu remover.

Genele din Velour-Xtensions Kit vin în trei lungimi – 10, 12 și 14 mm. Spre nemulțumirea unor utilizatoare, ele nu sunt disponibile și în mai multe stiluri, făcând imposibilă alegerea formei sau tipului de curbură a genei.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic pune la dispoziție diferite lungimi și forme de gene cluster la alegere. Lash Extension Kit este ambalat într-un mod foarte estetic și include tot ce ai nevoie atât pentru aplicarea, cât și pentru îndepărtarea genelor. Sunt incluse un adeziv, un fixativ, un instrument de aplicare și chiar un dizolvant pentru îndepărtarea extensiilor.

Se presupune că genele cluster Glamnetic rezistă pe ochi o lungă perioadă de timp. Conform opiniilor utilizatoarelor, această durată este de maximum 5 zile, și asta cu o îngrijire corespunzătoare.

Din nefericire, aceste gene au un dezavantaj notabil. Multe utilizatoare au remarcat pe bună dreptate că extensiile nu arată foarte natural în urma aplicării. Aceasta este în mod clar o mare problemă pentru femeile care vor ca efectul extensiilor lor de gene să fie unul subtil.

6. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tatti Lashes este un brand ale cărui produse răspund așteptărilor chiar și ale celor mai exigenți make-up artiști. Invisi-Lash Kit este încă un produs al acestei companii, la care profesioniștii apelează cu entuziasm. Este un kit de extensii de gene renumit, care oferă gene cluster în mai multe stiluri la alegere. Ai posibilitatea să optezi pentru varianta cu bandă neagră sau pentru cea cu bandă complet transparentă.

În plus, există mai multe tipuri de buchețele din care să alegi, perfecte pentru diferite efecte de make-up. Din spusele utilizatoarelor, aceste gene sunt de calitate superioară, ceea ce, din păcate, se reflectă în prețul lor ridicat. În mod cert, nu orice femeie și le va putea permite.

Setul de gene Tatti Lashes include:

  • Invisi-Lash Bond
  • Seal Glue
  • un aplicator
  • o perie mică.

Având în vedere prețul ridicat al setului, lipsa dizolvantului de gene este dezamăgitoare. Se pare că, din nefericire, multe branduri uită să-l includă.

7. Lashify Starter Kit

Al șaptelea și ultimul kit din clasament, se distinge printr-un preț considerabil mai mare în comparație cu cele șase prezentate anterior. Din cauza costului mult mai mare al Lashify Starter Kit, multe femei tind să elimine această opțiune din start. Utilizatoarele care nu sunt descurajate de prețul ridicat al acestui kit profesional de extensii de gene sunt în mare parte mulțumite de el, deoarece calitatea sa excepțională este evidentă.

Setul include clustere de gene împreună cu un aplicator și articole necesare pentru aplicare. Se presupune că genele durează aproximativ 3-5 zile pe genele naturale, o rezistență mai îndelungată decât multe produse de drogherie, dar topul nostru a demonstrat că există produse cu o durabilitate și mai bună. De exemplu, genele cluster de la brandul Nanolash pot fi purtate cu ușurință timp de până la o săptămână.

Un alt dezavantaj al produsului de la Lashify este că starter kitul vine cu doar 10 mănunchiuri de gene. Pe de altă parte, brandul s-a asigurat că totul este frumos prezentat într-o cutie convenabilă cu oglindă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *