Machiaj de intinerire, sau Cum sa-ti faci fata sa arate mai tanara?

Există mai multe tehnici de make-up, dar fiecare dintre ele se bazează pe o singură regulă simplă – vă poate afecta sau ajuta-te. De intinerire make-up are puține reguli în funcție de produsele cosmetice și de aplicare a acestora, pe care ar trebui să se cunoască. Cum de a crea un make-up, care va face sa arati mai tanara si da aspect radiant?

FOND DE TEN

Sar peste fundație este o mare greșeală – fundație bună va uniformiza tenul si da-l aspect radiant. Extrem de relevant este ce tip de produs va utilizați. Cel mai important este pentru a se potrivi fundație cu ten pielea , nu prea lumină sau întuneric. Mare va fi fundație ușor subliniind. Pentru femeile cu vârsta de peste 50 de ani, cel mai bine va fi produse cu consistență groasă și cremoasă, care constau în loturi de ingrediente hrănitoare.

ANTI CEARCAN

Din motive necunoscute, multe femei demisioneze din anticearcan. Ar trebui să ne amintim că, chiar și cele mai bune corectorul nu va acoperi toate imperfecțiunile sau cercurile intunecate din jurul ochilor. Chiar dacă pielea ta nu are pete puternice sau cosuri pe care ar trebui să se aplice cel puțin un pic galben corector în jurul ochilor. Acoperirea chiar și cele mai mici cercuri în jurul ochilor se pot confrunta în mod vizibil întineri.

BLUSH

Aplicarea blusher nu este un lucru ușor de făcut, dar lipsesc cu privire la acest pas în make-up poate lucra împotriva ta. Egalizarea tenul este important, cu toate acestea fard de obraz apare în mod natural pe fata noastra si poate fi benefic pentru a copia faptul că, în make-up. blush naturala nu este un loc roz rotund. Subtil aplicarea blusher în umbră de montare poate lua câțiva ani de fata ta, pentru că fiecare fetele tinere are blush pe obraji.

BRONZANT + EVIDENTIATOR

Profilării este foarte important, deoarece vă puteți da pe fata unele strălucire naturală și nuanțe, care va optic subțire în jos față. Nu vă fie teamă de markere și bronzers, dar alege cosmeticele cu înțelepciune – produse prea intunecate pot face sa arati mai in varsta. nuanțe subtile și strălucire delicată aplicate și amestecate în zonele corespunzătoare vor face pielea sa arate sanatoasa si conturul fetei.

PUDRA

Mult prea des ne uităm despre păstrarea întregii make-up cu pulbere, și dacă vom face acest lucru, atunci se face cu un produs greșit. În primul rând, pulbere ar trebui să fie ușor mat și lumină , de exemplu minerale sau bambus. Extrem de mată sau pulbere grea poate usca pielea și se obține un efect de mască. soluție bună este, de asemenea, pulbere în lumina umbra roz (nu în întregime roz) – va da pielii ten sănătos și catifet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *