Masca regeneratoare de fata Yonelle Nanodisc

Yonelle creat Nanodisc Masca dedicat pentru regenerarea pielii mature si oboseala lipsit de aspect radiant si ten egal. Acesta conține ingredient special, care transportă ingrediente hrănitoare în straturile profunde ale pielii și asigură aspectul tânăr și radiant. măști Yonelle poate fi o parte din alimentație de zi cu zi sau poate fi aplicat ocazional, ca un tratament de așa-numitul banchet. În gama de măști de disc se confruntă cu nano sunt trei măști (fiecare în două variante: plic și tub): N° 1 Magic Comprimare, N° 2 Amazing Smooth și N° 3 strălucire tinerească.

Mai întâi masca de la Yonelle, N° 1 Magic Comprimare , este recomandată pentru fiecare tip de piele de femei în vârstă 40+. Cosmetic asigură un efect imediat mai lină și înmoaie pielea, care durează până la trei zile după tratament. În plus, această mască se confruntă cu ten pielea egalizează, strange porii si calmeaza iritatiile. Ca rezultat pielea este mata, ridurile aplatizate și starea ei se imbunatateste zi de zi. Acesta poate fi utilizat chiar înainte de make-up. N° C 1 Magic Comprimare Masca se compune din: acid hialuronic, retinol, extract de tei, ulei de jojoba si argila coloidala. Ar trebui să fie utilizat de două sau de trei ori pe săptămână. După aproximativ 30 de minute se clătește cosmetice cu apă rece de la robinet.

Masca N°, 2 Amazing Smooth de la Yonelle este recomandat pentru îngrijirea pielii de piele uscată și tăbăcită. Cosmetică conține extrem de hidratare, tonifiere, revitalizare și proprietăți de reparare. Grație aplicațiilor regulate pielea devine mai fina si moale, iar sentimentul de a strânge pielea și dispare usturime. Ce este mai mult, produsul calmeaza iritatiile si intareste pH-ul natural al pielii. Această mască se confruntă constă din: acid hialuronic, enzime hrănitoare, ulei de macadamia si vitamina E. cosmetice ar trebui să fie aplicat de două sau de trei ori pe săptămână pe pielea feței curățiți, evitați conturul ochilor. În timpul aplicării, puteți efectua masaj, ceea ce va accelera absorbtia ingredientelor active, și de a stimula circulatia sangelui in celulele pielii.

Ultima de măști este N° 3 Tineresc strălucire de la Yonelle dedicate pentru toate tipurile de piele, care sunt obosite, deshidratate și plictisitoare. Acest lucru scoate în evidență acest produs, tonifica si face pielea arata mai tanara. Mai mult, produsul are proprietati exfoliante care activeaza celulele pielii pentru restaurare mai rapidă. Se compune din: lactoză, papaină, uree, D-pantenol și substanțe hidratante. Masca trebuie să fie aplicat două sau de trei ori pe săptămână, în dimineața și / sau seara. După 30 minute, produsul se clătește cu apă rece de la robinet. Acesta poate fi folosit înainte de make-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *