Pensula ovală – Inovativă și ușoară?

Există, tehnici de o mulțime de make-up și chiar mai multe produse cu proprietăți diferite. Există, cât mai multe modalități de make-up ca femei. Cu toate acestea, inovarea tocmai se apropie. bureți clasici și perii au o concurență într-o formă de make-up perie. Oval Perie ia cu asalt piața și inimile femeilor ca cea mai bună soluție pentru aplicare de make-up produse. Care este realitatea?

Tehnică de machiaj revoluționară

Această nouă tehnică în aplicarea make-up produse au intrat pe piață în urmă cu câteva luni, dar încă mai este destul de controversat. Perii pentru aplicare pudra dobândită destul de repede adepți în rândul persoanelor care iubesc noutățile în gadget-uri, dar, de asemenea, obține o opoziție puternică. Cu toate acestea, cel mai important este faptul că în jurul valorii de make-up pensule a fost creat atât de multe discuții pe care le putem vorbi cu adevărat despre revoluție în make-up.

Interesul branduri din întreaga lume

Precursor în periile de machij este probabil Artis, un brand care a lansat primele perii, numite Artis Perii Frumos machiaj În prezent, acestea sunt una dintre perii cele mai de dorit pentru make-up. – Acestea sunt elegante , precise, de înaltă calitate și desene sau modele diferite. MAC Cosmetics a lansat, de asemenea lor perii rotunde Masterclass de perie și cele care sunt disponibile în câteva dimensiuni. Pe langa cele doua branduri, au existat mulți alți producători care au lansat periile lor de fundație, iar acum putem alege din i.a. O! Wow Brush, meu de frumusețe Brush Tool, perii Dresslink, BeBella cosmetice și multe echivalente de ieftine diferite.

Caracteristica de perii ovale

Perii pentru machiaj au multe calitati, dar, de asemenea, destul de puține defecte. Este greu de spus care unul este care, pentru că ceea ce pentru o persoană poate fi o calitate pentru altcineva poate fi privit ca un defect. Perii ovale sunt mari mai ales pentru aplicarea de produse cosmetice umede, cum ar fi fundații, acoperitori, bronzers și umbre ochi cremoase și Fard. Ele au aderență pe teren lung cambered, ceea ce face ca make-up tehnici diferă în mod semnificativ. Unii spun că se folosește mai ușor și unii că nu este mai bine deloc. perilor strâns, în funcție de tipul de perie ovala si de brand poate fi mai rotunde sau ovale, mai scurte sau mai lungi, mai rigide sau mai moi. Intreaga tehnica de make-up seamănă cu masaj facial în mișcare circulară, cu un maseur pe un băț lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *