Coafuri in Tendinte primavara/vara 2017

Frumusetea vine de la interior, dar un look puternic poate fi usor definit cu ajutorul unei coafuri bine ales. Indiferent de sezon, exista mereu unele frizuri trendy pe care o sa le vedeti la multe dintre fete si femei. Primavara sau vara, multe dintre noi incearca sa exploreze mai mult cu modul lor de a-si aranja parul. Experienta poate fi interesanta, dar si infricosatoare, prin urmare important este sa stii cateva elemente cheie despre stiluri si trucuri care te ajuta sa arati perfect.

Iata cateva coafuri in tendinte din acest sezon:

Coafura boema cu par mediu

Aceasta coafura perfecta, doua bucle cazute diafane au o calitate boema si se preteaza cel mai bine persoanelor cu par mediu. Bucatile care se pliaza de parul nasului iti pun in evidenta obrajii si ii confera un look vulcanic. Pentru realizarea acestui stil se folosesc ace si difuzor; se asigura ca se creeaza bucle si se prind cu agrafe in laterale. Dupa ce volumul este pornit, indeparteaza varfurile pliate cu atentie.

Tunsori in scari

O alta coafura pe care le poti alege si care prezinta un look modern si elegant o reprezinta tunsorile in scari, care pot fi combinate cu diferite dimensiuni si adauga profunzime parului. Aceste bucle au un design cu multe straturi si se simte ca si cum ar fi niste cascade intinse cand sunt placate pe deasupra. Cu toate acestea, parul tau poate pastra lucrurile clasice, cu subtiri si mandrina straturi, care reprezinta o bunicu” bunica pentru femeile de orice varsta.

Frisuri cu tepi

Frisurile cu tepi adauga un touch modern si parului mediu, in special pentru cei care prefera sa isi puna parul pe spate la evenimentele mai elegante. Aceasta coafura se face prin tunderea tepilor si punandu-l pe spate cu produse de fixare. Se poate folosi orice produse – de la spray-uri la geluri, iar in cazul in care esti adepta stylingului natural si ecologic, se poate folosi si uleiul de la baobab pentru mai multa stralucire.

Coafura-n doage

Doagele, adica coafurile create din sosete sau prosope pot fi foarte usor incorporate intr-o varietate de tunsori, oferind o schimbare moderna si fresh. Pe langa faptul ca sunt usor de facut, aceste doage iti vor conferi parului mai mult volum si diferite aspecte. In plus, nu necesita foarte multe produse pentru styling. Doar aseaza sosetele pe deasupra parului si apoi foloseste placa pentru a le netezi si fixa.

Coafura cu coc mediu

Un coc mediu poate fi, de asemenea, o optiune buna in aceasta primavara/vara, in special cand intri in zona zborului. Aceasta coafura poate fi realizata cu usurinta si rapiditate, fara prea multe produse de coafat si poate fi inteles ca un look romantic si dinamic. Pentru a obtine acest stil, pur si simplu rulati parul intr-o coada si prindeti-l cu agrafe sub baza. Apoi, folositi placile pentru a „stransa” fiecare bucata de par individual si pentru a fixa coada.

Parul cret

Atat parul ondulat, cat si cel cret se afla in tendintele acestui sezon, intrucat aceasta coafura ii ofera unei persoane mai mult volum si usureaza usor stylingul. Atata vreme cat folosesti produsele adecvate pentru parul tau, parul cret poate fi in mod regulat intarit si cu ajutorul unei placi. Desi e o solutie letala, exista si alte optiuni, cum ar fi aplicarea buclelor cu ondulatorul.

Parul scurt

Parul scurt a devenit din ce in ce mai popular, iar cei care opteaza pentru aceasta varianta se bucura de urmatoarele beneficii: usurinta in styling si buget redus. Este simplu sa intretii un par scurt, intrucat este mai usor de curatat si de coafat cu produsele necesare. In plus, se poate colora cu usurinta, pentru a adauga noi dimensiuni si forme stilisticii.

Coafuri cu valuri de mare

Inspirate din stilul aclamat al anilor 80, aceste alunecari cu valuri adauga o mare zona inactuala parului tau. Vei remarca cu usurinta cum unele bucle de surf se pliaza delicat si adauga pinguinilor un look romantic si adolescentin care nu trece niciodata de moda. Pentru realizarea acestei coafuri poti folosi placi intunecoase, dar si produse pentru styling.

Bucle pentru parul lung

Buclele le-au facut pe multe fete sa isi incerce norocul la acest stil, chiar si pentru cele cu parul lung. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta coafura creeaza un look feminin si sexy care are nevoie de prea putine produse si prea putin styling. Poti sa folosesti placa pentru a-ti da parul mai volum, dar si cu ajutorul ondulatorului sau al spumei pentru coafat.

Tunsori asimetrice

Cu o ingrijire adecvata si intretinerea corespunzatoare, tunsorile asimetrice adauga un element interesant de stil parului tau. Daca ai parul ondulat sau drept, poti folosi aceeasi tehnible de impletit, spirale si bucle in mod diferit. Aceasta coafura poate fi realizata cu usurinta si fara prea multe produse de par.

Tunsorile in stil cascada

Cascada este perfecta pentru parul subtire si mediu, intrucat ofera un look plin de volum si prezinta un design deosebit. Aceasta coafura este realizata prin pasarile subtiri prin parul tau si prins in mai multe colturi diferite preparate anterior. Este o solutie moderna si elegant scopul acesteia este de a adauga volum si de a scoate in evidenta toate buclele.

Coafura cu volane

Volanele au fost atemporare si nu necesita prea multa coafare sau impletire. Pentru ca aceasta coafura sa arate perfecta, incepi prin pregatirea parului cu produse adecvate. Apoi se explora in mod diferit, creand bucle, suvite si „cascazi” sau mergand direct la plac