THE BALM – Cosmetice în stil retro petru adevăratele fete Pin-up

Fetele frumoase din anii 50 postere americane – dulce, sexy si dragut – cele care sunt imagini folosite de balsamul Cosmetice pe produsele lor. Pentru câteva sezoane acum durează fără întrerupere tendința de cosmetice retro, nu e de mirare atunci, că produsele cosmetice de balsam iau cu asalt piata. Ce brand-au oferit?

Balsam este una dintre cele mai tinere branduri cosmetice americane. În Statele Unite ale Americii funcționează timp de aproximativ 10 ani. Fondatorul brand-ului este Marissa Shipman , care a decis să experimenteze un pic cu produse cosmetice, în scopul de a crea linia de produse perfecte pentru pielea ei. Ea a citit mai multe ghiduri cu privire la crearea de produse cosmetice și a transformat bucătăria ei într-un laborator, în cazul în care ea a creat-o în primul rând balsam clasic (asta în cazul în care a primit numele de marca). Dupa cateva incercari de succes Shipman angajat de specialitate, ambalaje concepute și a început producția de drăguț Produsele balsam.

Cosmetice retro-simbol din balsam

Produse cosmetice de la balsam arată cu succes calea pentru produse similare, și toate acestea, datorită excepțional de bună calitate a produselor cosmetice și ambalaje în design interesant stilizate la 50s caracteristice. Pe ambalajele vom găsi frumoase fetele pin-up sau ilustrații retro din cărți pentru adolescenți din acel moment.

Stilizare retro de balsam Cosmetice nu este singurul lucru intrigant cu privire la ambalajele, care se referă la 50 de ani. Brand-ul foloseste de asemenea, foarte nume originale, care trebuie să reflecte personalitatea balsam. Revenirea la tendințele de câteva decenii în urmă este secretul brandului. Balsam este un amestec de sexy, romantice, seriozitate și sfidare , iar mai jos vă prezentăm câteva exemple:

  • Citește buzele mele si,
  • Down Boy,
  • Regina balului.

Produse cosmetice de balsam sunt produse, ceea ce popularitate este cu adevărat surprinzător. Cea mai mare bomba a brand-ului este, desigur, Mary Lou Manizer , adică Marcatorul iconic. Imediat după ce este cea mai mare vanzare are paleta de trei markere, The Manizer Sisters. Extrem de populare sunt, de asemenea, umbre și ochi (i.a. Fard Hot Mama, Cabana Boy, Frat Boy), pulbere transparentă Sexi Mama și umbre ochi paleta Nud gitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *