Coșurile – uită-te de aproape la fața ta și află de unde vin

O mulțime de oameni face cu cosuri, care nu numai că sunt incomode și greu de a scăpa de către poate contribui, de asemenea, la degenerarea pielii noastre. Există mai multe moduri de a lupta cu cosuri, dar dacă acestea vor funcționa sau nu este demn de încredere pe un diagnostic corect al problemei. Cum de a afla ce este cauza problemei noastre? Trebuie doar să se uite la … fața ta!

Chiar dacă există mai multe motive pentru cosuri să apară, cum ar fi dieta necorespunzatoare, stilul de viață, de stres sau de factori externi (adică poluare sau climă), avem încă nevoie să ne amintim că fiecare motiv este responsabil pentru diferite locații de acnee. Fața noastră este ca o hartă, unde putem gasi toate informatiile de care avem nevoie pe acest subiect. Care este cauza problemei și ceea ce ar trebui să facem în legătură cu asta?

Zona 1 – fruntea și linia părului

Acnee în zona frunții și chiar sub linia parului este o problemă de oameni activi fizic. Se spune, că orice activitate este sănătos, dar dacă nu luați grijă de igienă, atunci această problemă ar putea fi a ta la fel de bine. Ștergând sudoarea de pe frunte cu un prosop în timpul antrenamentului, folosind benzi anti-sudoare pe cap sau o ceașcă ar putea fi o cauza de acnee pe frunte. Si toate astea pentru că atunci când facem acele lucru, vom distribui microbii de pe pielea noastra a transpirat prin frecare și se ating. Ar trebui să se limiteze frecarea când fața ta este a transpirat, și pentru a evita iritatiile pe care trebuie să se spele cu scrupulozitate zonele sale superioare și de a folosi produse exfoliante.

Zona 2 – bărbie și maxilar

Cosurile pe o bărbie și în jurul maxilarului este, probabil, cea mai frecventa plasare a problemei, și este pentru că motivul pentru care ea să apară este … stresul si dieta necorespunzatoare. muncă istovitoare, lipsa de timp, trăind într-o grabă constantă și mâncare proastă, cu un nivel ridicat de zahăr și carbohidrați sunt sursa problemei, în acest caz. cosuri rosii si mancarimi in aceasta zona a fetei poate fi eliminată prin încetinirea un pic, pentru nivelul de stres să scadă și prin mandatarea-te unele dieta sanatoasa, plin cu produse integrale.

Zona 3 – zona T

Misterioasa zona T de pe fețele noastre este, în principiu nasul, partea de mijloc a frunții și mijlocul de bărbie. În acest domeniu, cosuri apar în principal din cauza condițiilor externe – poluare, climă. Zone T acnee este un efect al unei reacții chimice a secreției de sebum și a toxinelor în aer. S-ar putea găsi destul de util spălarea feței cu curățare profund produse cosmetice si perii faciale (de asemenea, electronice).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *